Prachtige buitenkeuken met overkapping en louvredak 

Livium

Laat je inspireren door dit project in Rijssen: een buitenkeuken met overkapping, terras en louvredak. Het louvredak is naadloos geïntegreerd in een moderne houten constructie. Een houten constructie die is ontworpen door Reitsema & partners architecten.  

Geniet van het buitenleven  

Onder dit louvredak bevindt zich een volledig uitgeruste buitenkeuken, een jacuzzi, eettafel en loungehoek. Hier wordt het beste van het buitenleven ervaren met alle gemakken van binnen. Met de 180 graden draaibare en verstelbare louvres is er volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en ventilatie. Of je nu wilt zonnebaden of in de schaduw wilt ontspannen, het louvredak past zich aan alle wensen aan. 

Overkapping, louvedrak project Rijssen, Livium, The Art of Living

Speel met licht 

Louvredaken met draaibare louvres geven je een ongekende bewegingsvrijheid. In gesloten toestand vormen de louvres een 100% waterdicht oppervlak. Is het droog, dan bepaal je zelf hoeveel daglicht en zonnewarmte je binnenlaat. Je kunt dus van je buitenruimte genieten in verschillende weeromstandigheden. De louvres van een Livium louvredak kunnen namelijk daadwerkelijk 180 graden draaien en zijn traploos regelbaar. Zo kies je op elk moment van de dag precies de hoeveelheid licht en beschutting die je wenst. Een ideale aanvulling op je terras overkapping.  

Overkapping, louvedrak project Rijssen, Livium, The Art of Living

Mooi, functioneel en betrouwbaar 

Zon, wind, regen en sneeuw kunnen invloed hebben op het functioneren en de levensduur van louvres. Daarom zijn Livium louvredaken, louvre­panelen en shutter­panelen ontworpen voor buiten en weersbestendig gemaakt. Elk systeem is goed doordacht, zit zo eenvoudig mogelijk in elkaar en is gemaakt van topklasse materialen. 

Overkapping, louvedrak project Rijssen, Livium, The Art of Living

Pioniers in hart en nieren 

Livium gaat geen uitdaging uit de weg: van louvredaken in luxe jachten of hellende dakvlakken, louvrepanelen met schuine hoeken, driehoekige vormen, houtfineer of afgeronde zijden. Livium levert maatwerk en werkt met hoge kwaliteit materialen. Perfectie tot in het kleinste detail. Bovendien worden de louvresystemen zelf gemaakt, verkocht en gemonteerd. Creativiteit en vakmanschap staan hierbij voorop.

Editor: Media Team

Datum: 30-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Livium