Prachtige buitenruimte biedt een unieke tuinbeleving 

Garden Vision Exclusive

Garden Vision Exclusive staat erom bekend droomtuinen werkelijkheid te maken met het hoogste denkbare afwerkingsniveau. In dit project is goed zichtbaar hoe het eindresultaat de vooraf gedefinieerde sportieve en relaxwensen weet te overtreffen. Deze moderne familietuin met luxe terras en zwembad, sluit perfect aan op de hoogteverschillen van de dijkwoning en toont waar het bedrijf toe in staat is.

Lifestyle wensen

Het werd een tuin met oogstrelende wellness-elementen zoals de Infinity Pool en het poolhouse met gym en sauna. De diepe tuin leidt verder naar de rivier en bied ook nog plek voor een sportveld, een op maat gemaakte hardhouten zitkuil voor de hele familie en een aanlegsteiger voor de boot. Dit alles omringd door dansende grassen en geurende bloemen. De luxe buitenmeubelen op het terras hebben een persoonlijk karakter en bieden ultiem comfort wat naadloos aansluit bij een exclusieve Garden Vision tuin. Zo kreeg deze tuin een eigen persoonlijkheid die helemaal aansluit bij de lifestyle van dit gezin.

Ervaring

Voor de dijkwoning waren vakkundige keerwanden nodig om de hoogteverschillen op te lossen. Daar zie je de ongeëvenaarde ervaring van dit hoveniersbedrijf terug. Met hun voortdurende innovatie sinds 2000 is Garden Vision altijd voorop blijven lopen in dit soort uitdagende klussen in het hoog segment. Je ziet dit ook terug in de luxe details zoals de prachtige verstekken in het keramisch tegelwerk die zorgvuldig voorbereid werden in het technisch tekenwerk. Ze zorgen voor dit hoogwaardige resultaat. Omdat het bedrijf ook ervaring heeft met tuinonderhoud werken ze met duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen in de aanleg. Zoals bodemverbetering, drainage en beregening.

Verlichting en beveiliging

Garden Vision realiseerde hier hoogwaardige tuinverlichting waardoor prachtige accenten ontstaan. De wellnesstuin baadt in een warme gloed van verlichting zodat de avonden magisch worden. Verlichting geeft de tuin hoogte en diepte en heeft daarnaast ook een veiligheidsdoel. Garden Vision heeft ook meegedacht in het totale beveiligingsvraagstuk en kon dit ook zo realiseren.  Ook werden andere aanvullende wensen meegenomen zoals een geluidswal zodat de gehele tuin zich hult in een rustgevende ambiance.

Onderhoud

Na oplevering heeft Garden Vision de opdrachtgever ontzorgt in het onderhoud. Het specialistischte onderhoudsteam zorgt maandelijks voor optimaal tuinplezier. Ieder jaargetijde vraagt daarbij om een andere benadering.

Meer over Garden Vision Exclusive

Recent heeft Garden Vision een rebranding ondergaan. Dit uitte zich niet alleen in de toevoeging ‘Exclusive’ aan de naam, maar ook een upgrade van het logo met een gouden randje. Wat niet alleen symbool staat voor de vakmannen die zij in dienst hebben met hun gouden handen maar ook dat zij geen gouden bergen beloven aan hun klanten maar deze in werkelijkheid creëren. Benieuwd naar dit hoveniersbedrijf? Neem dan een kijkje op de gloednieuwe website, where dreams blossom!

Wil je meer tuininspiratie opdoen? Klik dan hier!

Editor: Media Team

Datum: 29-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art Of Living

Fotografie: Hans Gorter

Architect: Studio REDD