Prachtige eikenhouten trappen 

Nobel Flooring

Een mooie trap kan zomaar de eyecatcher van jouw hal zijn. Zo ook in dit interieur. Wist je trouwens, dat eikenhout, een van de meest gebruikte houtsoorten voor trappen zijn? Deze duurzame houtsoort kent van nature een goede dichtheid. Dit betekent dat je trappen, en wellicht ook de rest van je vloeren, goed beschermd zijn tegen vocht. Vocht kan namelijk nauwelijks binnendringen in een eikenhouten vloer. Het Belgische Nobel Flooring weet dat maar al te goed. 

trappen, houten trap, The Art Of Living

Duurzame trappen 

Nobel Flooring hecht veel waarde aan die duurzaamheid. Om de trappen, in deze woning, nog beter te beschermen is ervoor gekozen om de tredes intensief te behandelen. Het resultaat? Prachtige, kwalitatief hoogwaardige trappen, die wel tegen een stootje kunnen.  

 

trappen, houten trap, The Art Of Living

Nieuwe kansen 

Het beste nieuws van vandaag? Nobel Flooring start binnenkort een nieuwe afdeling binnen hun bedrijf. Nobel Stairs, zoals deze tak gaat heten, legt haar volledige focus op het renoveren, bekleden en plaatsen van trappen. Ben je nieuwsgierig geworden? Houd de social media kanalen van Nobel Flooring dan goed in de gaten voor alle nieuwsupdates rondom dit nieuwe concept. 

trappen, houten trap, The Art Of Living

Meer over Nobel Flooring 

Nobel Flooring is een fabrikant van duurzame en hoogkwalitatieve producten, zoals parket, houten trappen en maatwerk. De geschiedenis van het familiebedrijf gaat terug tot 1890. Met Johan Schrauwen en Petra Lievens is de zesde generatie nu aan zet. De afgelopen jaren zette het bedrijf sterk in op maatwerk, eigen en unieke legpatronen op maat en een ultramodern machinepark. Het team van Nobel Flooring streeft altijd naar kwaliteit, service, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een maximale klantentevredenheid. 

Editor: Media team

Datum: 07-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Nobel Flooring