Prachtige haarden in toonzaal, Boley, haarden, the art of living

  • Boley Exclusieve Openhaarden
  • Marconiweg 1
  • 5466 AS Veghel

Prachtige haarden in toonzaal | Boley 

Wanneer de bekende namen in de high-end interieurwereld elkaar ontmoeten, ben je gegarandeerd van de beste ontwerpen, de meest intense belevingen en de meest innovatieve resultaten. Toen Alphenberg ging verhuizen van atelier naar gigantische showroom, moest het geheel aangekleed worden als een woning. Alle mogelijkheden van Alphenberg moesten daar tentoongesteld worden alsof je in je eigen huis rondloopt. Dat ervaren van een expertise lukt daar mede dankzij de prachtige haarden van Boley. Twee exemplaren sieren de showroom, de ene in de living en de andere in een loungeroom. 

Designobjecten 

Boley is een expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van exclusieve haarden. De haarden zijn naast een bron van warmte ook echte designobjecten. Zo worden ze op maat gemaakt waardoor er voor ieder interieur een passende haard is! En ook niet onbelangrijk, is dat de haarden energieneutraal zijn! 

Behaaglijk gevoel 

Een openhaard geeft een woning extra uitstraling, warmte en sfeer. Om het behaaglijke gevoel te benadrukken is het dan ook essentieel dat de haard past bij de woning. Zo bieden de exclusief geselecteerde dealers allerlei soorten haarden aan, van vrijstaande, klassieke tot aan ingebouwde haarden. 

Beeld bij hebben 

De showroom van Alphenberg is dus eigenlijk ook een beetje door Boley toegeëigend. De open haard in de living heeft een eigen plateau gekregen waarop hij prijkt. Het tweede exemplaar, de open haard in de loungeroom – is volledig in de wand ingebouwd. Deze haard verdwijnt prachtig in de lederen wand en is vooral een aanwinst als de tv erboven uit staat.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Boley

 

___

___

Wil je meer projecten van Boley bekijken?