buitenhaard, girse design, open haard

  • Girse Design
  • Willem Alexanderstraat 11
  • Nijverdal

Prachtige ingebouwde buitenhaard | Girse Design

Als je op zoek bent naar een originele, authentieke en esthetische buitenhaard om in te laten bouwen, dan moet je bij Girse Design zijn. Girse levert niet alleen diversie buitenhaarden, ze verzorgen ook de inbouw van deze buitenhaarden in tuinhuizen, overkappingen en veranda’s. Met een eigen montageteam worden dakdoorvoeren ter plaatse ingemeten, op maat voor jou gemaakt en vakkundig gemonteerd. Op deze manier kan je jouw buitenhaard zowel onder de overkapping als buiten de overkapping gebruiken. Zo ben je verzekerd van een totaaloplossing die gegarandeerd wordt door Girse Design.

Speciale dakdoorvoer

Het plaatsen in overkappingen neemt (in populariteit) toe! De professionals van Girse hebben een speciale dakdoorvoer ontworpen die het mogelijk maakt om de haarden zowel IN als BUITEN de overkapping te gebruiken. Switchen hiertussen is een kwestie van seconden waarbij het dak wind- en waterdicht blijft als de haard afgekoppeld is van de dakdoorvoer. Dit geldt voor zowel platte als schuine daken! Daarbij kunnen zij ook zorg dragen voor het glasdicht maken van overkappingen, zodat het rendement van hun haarden nog optimaler wordt. Deze nauwe samenwerking met Solarlux zorgt voor oplossingen van de hoogste kwaliteit.

buitenhaard, girse design, open haard

Meer over Girse Design

Kwaliteit, betrokkenheid en uniek design; dat is waar Girse Design voor staat. Dit vakkundige bedrijf maakt prachtige buitenhaarden en sinds kort ook kwalitatieve buitenkeukens. Al hun ontwerpen garanderen jarenlang genot en zijn tot stand gekomen middels een bevlogen team dat inzoomt op de wens van de klant. Het product dat daaruit voortkomt is van uniek design. Girse Design is een Duits bedrijf en dat stemt veel klanten direct positief. Duitse kwaliteit staat namelijk voor degelijkheid; het werkt als een garantie dat je een goed product koopt dat doet wat het belooft en jarenlang meegaat. De luxe collectie buitenhaarden van Girse bestaat uit meerdere modellen, waardoor ze de klant op zijn wenken kunnen bedienen

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Girse Design

 ____

____

Meer projecten bekijken van Girse Design?