Prachtige JASNO shutters in stijlvol appartement

JASNO

In het Duitse Bad Oeynhausen staat een prachtig monumentaal pand, dat tien appartementen telt. Eén van deze stijlvolle appartementen is volledig bekleed met JASNO shutters. Beginnend in de woonkamer vormt het toograam met Primewood shutters een echte eyecatcher. De houten shutters in de kleur Natural matchen perfect met de rest van het natuurlijke interieur. Ze vormen een praktische en elegante oplossing, om privacy te creëren zonder afbreuk te doen aan de lichtinval. Door de shutters open te klappen, krijg je gemakkelijk toegang tot het balkon en laat je op een minder zonnige dag meer licht binnen. En een bijkomend voordeel: het duurzame Paulownia hout waarvan de shutters gemaakt zijn, heeft een licht isolerende werking. Zo houden de shutters in de winter de warmte binnen en in de zomer een deel van de warmte buitenshuis. 

Raised panel 

Ook in de slaapkamer van dit appartement zijn houten shutters van JASNO te vinden. Opvallend aan deze shutters is het zogenaamde raised panel. Het onderste gedeelte van de shutter is hierbij dichtgemaakt, zodat het dezelfde look heeft als de deur of het raam achter de shutter. De shutters in de badkamer zien er voor het oog hetzelfde uit als de shutters in de slaapkamer. Toch is er een groot verschil; het materiaal. In de badkamerzijn namelijk de Aqualine shutters van JASNO geplaatst. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof met een aluminium kern en zijn hierdoor spatwaterproof. Een ideale oplossing dus voor ramen in vochtige ruimtes. 

Shutters, Maatwerk, JASNO

Ruim assortiment 

Alle JASNO shutters hebben verzonken scharnieren, oftewel scharnieren die niet zichtbaar zijn aan de buitenkant, waardoor ze een strakke afwerking hebben. JASNO shutters zijn echte maatwerk producten, waardoor ze voor ieder raam en iedere raamvorm mogelijk zijn. Kies uit een ruim assortiment lak- en beitskleuren of kies een RAL-, NCS-of F&B kleur die matcht bij jouw interieur. Bovendien kun je ook kiezen uit 4 verschillende lamelmaten (S, M, L of XL) om zo de shutter perfect overeen te laten komen met jouw woonwens. Neem hier contact met JASNO op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek, of kom langs in onze showroom (Eersel) en laat je adviseren! 

Editor: Media team

Datum: 30-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO