Prachtige keukenbladen doen denken aan de warmte van maanlicht

Cosentino

Een ruime keuken om heerlijk in te koken en te tafelen aan een luxe kookeiland, wie wil dat niet? Met het hoogwaardige materiaal voor keukenbladen van Cosentino ben je van alle gemakken voorzien. Bovendien zijn de materialen van Cosentino niet enkel geschikt voor de keuken, maar ook voor wanden, vloeren en badkamers. Aan de Dekon collectie is nu een nieuwe kleur toegevoegd, namelijk een heerlijke luxe ogende tint die doet denken aan de warmte van maanlicht. 

Keukenbladen, wit, keuken, kookeiland, the art of living

De nieuwe kleur van Cosentino 

Cosentino staat bekend als specialist van innovatieve materialen, maar geven ook tijdloze materialen soms een kleine update. De Dekton collectie heeft er namelijk een nieuwe kleur bij gekregen. Het materiaal is nu ook beschikbaar in de warm witte tint Moone. Als onderdeel van de Solid Collection, die zich kenmerkt door egale tinten en ruime keuze in kleurtonen. Deze nieuwe tijdloze warme tint zorgt voor een elegante uitstraling. De kleur combineert perfect met grijstinten en gietijzeren elementen in de keuken, zoals we in deze loft zien. 

Keukenbladen in de kleur Moone  

De kleur Moone is geïnspireerd op het uitnodigende licht en de warme gloed van de maan. De witte tint is ontzettend tijdloos en staat goed in ieder interieur. Bovendien combineert het perfect met de eigenschappen van Dekton, het wit van de keukenbladen blijft namelijk kras- en zelfs vlekvrij. Dat komt doordat Dekton een ontzettend sterk hoogwaardig materiaal is. Voor keukenbladen is het dan ook zeer geschikt. Bovendien zorgt deze witte tint ook voor een ruimtelijk gevoel en dat is voor afgesloten keukens erg prettig.

Keukenbladen, wit, keuken, kookeiland, the art of living

Duurzaamheid 

Naast dat het materiaal prachtig staat in een luxe interieur, is het ook fijn om te weten dat dit materiaal ontzettend duurzaam is. Veel kleuren zijn bijvoorbeeld uit gerecyclede materialen verkregen uit eerdere eigen productieprocessen.

Meer dan keukenbladen alleen

Dekton is verkrijgbaar als materiaal voor keukenbladen, maar is ook op andere manieren toe te passen. Denk aan gevels en vloeren, maar ook aan wandbekleding in de badkamer. Je kunt zelf kiezen in wat voor een formaat en dikte je de platen wil, zodat het volledig op jouw woonwensen aansluit. Je kunt kiezen uit meer dan 50 Dekton kleuren, van diverse marmerlooks tot betonlook en ook effen tinten, zo is er een Dekton kleur voor elk interieur.

Editor: Media team

Datum: 22-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cosentino