Prachtige leefkeuken in elegant appartement

ASWA Keukens

Toen de bewoners van dit prachtige appartement, aan de oever van de Maas het kochten, had het een extra verdieping en opknapbeurt nodig. Uiteindelijk werd het geen opknapbeurt, maar een renovatie. De bewoners wilden in het nieuwe huis wat anders, meer intimiteit, meer sfeer en comfort.


Indeling

Leefkeuken, thuis werken, jacuzzi, the art of living

Alle leveranciers van de indeling

Hoofdaannemer

Marsna

Interieur

Kooken

Realisatie keuken

ASWA Keukens

Kleine aanpassing of toch een complete verbouwing?

De bewoners kochten het huis met een indeling die niet meer van deze tijd is. De routing was ongunstig en de living was ongezellig groot. Binnen bevond zich een terras met aan de andere kant de keuken. Dit was erg onhandig aangezien ze na het koken met de hete pannen door de woonkamer moesten om bij deze plek te komen. De verbouwing begon met het veranderen van de indeling en het verbouwen van de keuken. Ze gingen stap voor stap te werk en uiteindelijk werd het een renovatie van de gehele woning. Om het appartement een gezellige, warme en moderne sfeer te geven gingen de bewoners samen met interieurarchitect Sandra van der Burgt aan de slag.


Living

Alle leveranciers van de living

Audio & video

Bang & Olufsen Poulissen

Een eigen touch

Om een warme en eigentijdse sfeer in huis te brengen, moesten de bewoners ook een beetje durven. Er zijn spannende keuzes gemaakt, maar wat zijn ze blij met het resultaat. Kozijnen en deurklinken die zijn gepoedercoat in een mooie anodic browne kleur. Deze kleur straalt warmte uit en is heel mooi in combinatie met andere materialen. Voor de vloer is er een zacht grijze natuursteen aangebracht die zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Doorgetrokken stijl

In de keuken is een bourgondische stijl terug te zien. De keuken wordt betrokken bij de rest van de woning en hiermee is het één geheel geworden. De aankoop is bij ASWA Keukens gedaan en ze begrepen daar precies waar de klant naartoe wilde werken. De sfeer van het interieur moest overgaan in de keuken zodat er een leefkeuken zou ontstaan. De keuken is voorzien van een roestvrijstalen blad, een Quooker kraan, een vaatwasser van Bora Classic en een ingebouwde recirculatietechniek.

De bewoners hebben goed nagedacht over de toekomst. Ze hebben een ruim appartement gekocht en ervoor gekozen om alle woonfuncties op de één etage te plaatsen. In de Jacuzzi kunnen ze tot rust komen en genieten van het leven met een prachtig uitzicht op de boten die voorbijkomen op de Maas. Kortom, een plek om elke dag van te genieten.

Editor: Media team

Datum: 07-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten