Prachtige, luxe badkamer zorgt voor ontspanning

De Eerste Kamer Badkamers

De badkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, je klaar te maken voor de dag of deze juist op een mooie wijze te beëindigen. Een luxe badkamer volledig afgestemd op jouw behoeften is dan ook een wens die velen koesteren. Om deze wens in vervulling te laten gaan is het slim om een expert in de schakelen. Denk bijvoorbeeld aan De Eerste Kamer Badkamers, zij adviseren en helpen je bij de realisatie van jouw droombadkamer. Ook de bewoners van deze schitterende woning deden beroep op hun expertise en vakmanschap. Het resultaat is een fantastische badkamer vol hedendaags genot en een waanzinnig design.  

Luxe badkamer, inloopdouche, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Luxe badkamer  

Deze grote badkamer was aan een grondige renovatie toe. De bewoners wensten namelijk een twee regendouches in een hele ruime inloopdouche, een royale wastafel met twee waskommen, veel lichtinval en een chic ligbad. Het geheel moest exclusief ogen maar niet te overdadig worden. Daarom koos De Eerste Kamer Badkamers ervoor om verschillende elementen van de Japandi interieurstijl te implementeren in het ontwerp. Dit uitte zich in een rustige serene uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen, een licht kleurenpalet en aandacht voor subtiele woonaccessoires. Ook werd genoeg opbergruimte gerealiseerd, waardoor de luxe badkamer nooit rommelig oogt.

Luxe badkamer, inloopdouche, De Eerste Kamer Badkamers, The Art Of Living

Heerlijk vertoeven 

Een houten wastafelmeubel is gecombineerd met prachtige marmeren tegels met een goudader patroon. Dit patroon loopt op indrukwekkende wijze over in de kranen die bestaan uit geborsteld koper, maar haast goud lijken. Ook de spiegels kregen een omlijsting die doet denken aan chic goud. Zowel het wastafelmeubel en het wc-meubel zijn volledig op maat gemaakt, waardoor ze perfect in de ruimte passen. Ook het ligbad werd zorgvuldig uitgekozen. Het is vrijstaand en werd zo geplaatst dat vanuit het bad uit gekeken wordt op de groene tuin. Ook dit bevordert het rustgevende gevoel dat de luxe badkamer dient op te roepen. Kortom, het is er heerlijk vertoeven.  

Editor: Media Team

Datum: 19-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living