• Perfect View Window
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Prachtige patio met maximale lichtvangst | Perfect View Windows

Wanneer je in het hartje van onze hoofdstad Amsterdam woont, heb je vaak weinig tuin. Een prachtige oplossing voor dit gebrek is een patio, een binnenplaats die volledig omsloten is. Je hebt hiermee een plek om buiten te zitten, waardoor de afwezigheid van een tuin niet meer aanvoelt als een gemis. Sterker nog, een patio is perfect voor het genieten van de zon van begin tot eind: vanaf de eerste zonnestralen in april tot en met de laatste in oktober. En ook als het hoogzomer is, is het genieten, omdat je middels een enkele parasol je volledige patio kunt voorzien van schaduw. Een patio trek je naar het hoogste niveau door te kiezen voor een volledige glazen omkadering van Perfect View Windows. Hun ultraslanke kozijnen zorgen voor een naadloze verbinding van binnen met buiten.

Intensivering binnen-buitengevoel

Het echte lentegevoel krijg je door je tuindeuren meteen open te gooien bij de eerste mooie lentedag. Het zit nou eenmaal in ons dat we graag verbonden zijn met de natuur. Die sterke wil getuigt ook van een gezonde mindset. Dit project in Amsterdam toont de ultraslanke profielen van Perfect View die de binnen-buitenbeleving intensiveert. Deze patio maakt door al het raamwerk echt deel uit van de woning. Het is een tuinkamer heel dichtbij, maar het zorgt ook voor riant lichtinval, waardoor je een zeer lichte en aangename woning krijgt. De sluiting van de deur zit aan de binnenkant, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid.  

Meer over Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultraslanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk. Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner kan Perfect View Windows een ultra slank schuifsysteem aanbrengen in een gevel. 

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Perfect View Windows

____

____

Meer projecten zien van Perfect View Windows?