Prachtige poort als indrukwekkende beschermheer

Kunst-Siersmederij Rein Tupker

Deze prachtig gesmede toegangspoort is de schitterende beschermheer van de woning. De poort straalt kracht en verfijning uit. Alles klopt tot in de kleinste details en de kennis, kunde en ervaring zijn aan de poort af te lezen. Naast dat de toegangspoort er indrukwekkend uitziet, is hij ook vervaardigd met behulp van hoogwaardig smeedijzer. Dit houdt in dat de poort bestand is tegen werkelijk alle weersomstandigheden en slijtage. Hij blijft hierdoor erg mooi en kent een erg lange levensduur in vergelijking tot een poort gemaakt van andere materialen. Rein Tupker heeft dan ook weer fantastisch werk geleverd. 

Poort, stalen deuren, Rein Tupker, The Art Of Living

Prachtige welkomstscène  

De toegangspoort van Rein Tupker werd volledig op maat en naar wens vormgegeven. Er werd gekozen voor decoratieve elementen die passen bij de esthetiek en de stijl van de omgeving. Zo werd de poort verrijkt met Ginkgo biloba bladeren. Dit is een verwijzing naar een unieke boomsoort die bekend staat om zijn karakteristieke waaiervormige bladeren. Vaak wordt deze boom geassocieerd met de symboliek van tijdloosheid en wijsheid. Het is duidelijk te zien dat iedere hamerslag karakter aan het ijzer heeft gegeven. Dit in de vorm van een uniek patroon. Het zorgvuldig gevormde ijzer creëert een prachtige welkomstscène.   

Poort, stalen deuren, Rein Tupker, The Art Of Living

De plaatsing  

Er gaat een heel proces aan de realisatie van dit soort poorten vooraf. Eerst doet Rein Tupker het voorbereidende werk. Denk aan het trekken van kabels wanneer automatisering gewenst is, of het metselen van de poeren en het bevestigen van de poort aan de prefab betonbalk. Dit gebeurt allemaal in hun eigen smederij. De poort zelf wordt vervolgens in één dag geplaatst. Dit wil zeggen dat een gesmede toegangspoort van Rein Tupker zowel functionaliteit en kunst als duurzaamheid combineert. Hierdoor wordt iedere poort, gemaakt door het bedrijf, een opvallend en praktisch kenmerk van jouw droomwoning.  

Poort, stalen deuren, Rein Tupker, The Art Of Living

Editor: Media Team

Datum: 19-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art of Living

Fotografie: Rein Tupker