Prachtige stalen deur ter verrijking van het serene interieur

De Rooy Metaaldesign

Zodra je deze woning betreedt word je overvallen door een serene rust. Dit komt onder andere door de samensmelting van het ingetogen kleurgebruik, de lichte visgraatvloer en het doordachte materiaalgebruik. Bovendien baadt de woning in het natuurlijke daglicht. Dit alles zorgt ervoor dat de woning zich het beste laat omschrijven als oogstrelend. De prachtige stalen deur van De Rooy Metaaldesign draagt hier absoluut een steentje aan bij. De stalen deur werd uitgevoerd in een witte kleur en zorgt ervoor dat het open karakter van de ruimtes nog meer benadrukt wordt, terwijl er tegelijk een geborgen sfeer wordt gecreëerd. Het is een indrukwekkend totaalplaatje geworden.  

Stalen deur, deuren, De Rooy Metaaldesign, The Art Of Living

De stalen deur als meerwaarde  

De prachtige stalen deur vormt dus een belangrijke meerwaarde voor het interieur. Naast dat de deur bestaat uit een mooi wit stalen frame is gekozen voor een opvulling met het standaard gelaagde veiligheidsglas. Dit is echter gecombineerd met schitterend Masterpoint Blank en Masterligne Blank glas. Daarnaast is de stalen roomdivider voorzien van een fijn structuur lichte poedercoating. De stalen deur is volledig maatwerk van de vlakverdeling tot de details zoals de handgreep. Het is een unieke deur geworden die een belangrijke sfeerbepaler is voor het interieur. De Rooy Metaaldesign heeft prachtig werk geleverd.  

Over De Rooy Metaaldesign 

De Rooy Metaaldesign ontwerpt al jaren op ambachtelijke wijze designproducten met staal in de hoofdrol. Dit begon met toegangspoorten en hekwerken, maar later kwamen daar trappen en stalen deuren bij. Tijdens het productieproces wordt continu rekening gehouden met de combinatie van vakmanschap en creativiteit. Hierdoor worden de meest spraakmakende projecten werkelijkheid en wordt voorzien in een uitmuntende kwaliteit. Het gehele productieproces ligt in handen van het bedrijf waardoor zij altijd maatwerk kunnen leveren. Bovendien zorgen zij er ook voor dat de producten op de juiste plek geplaatst worden, wat betekent dat zij de montage ook op zich nemen. Kijk voor meer informatie op de website.