Prachtige stalen deuren als resultaat van een fijne samenwerking

De Rooy Metaaldesign

De samenwerking tussen De Rooy Metaaldesign en Osiris Hertman startte in 2016. Toen der tijd besloten ze om samen unieke handgrepen te ontwerpen voor een set stalen deuren. Dit bleek een groot succes en daarom bleven zij in de loop van de jaren samenwerken. Dit resulteerde in een reeks stalen designdeuren. Recent is er een nieuw model op de markt gekomen; Rituals. Deze stalen deuren tonen de meerwaarde van perfect materiaalgebruik en zullen daarom fantastisch staan in ieder premium interieur. 

Rituelen als inspiratiebron 

Osris Hertman staat bekend om zijn unieke designs van hoge kwaliteit. Dit is dan ook wederom terug te zien het ontwerp van de deur. Daarnaast werden rituelen als uitgangspunt genomen. Veel elementen die vroeger vanzelfsprekend waren, zien we tegenwoordig niet meer terug in het huishouden. Een goed voorbeeld daarvan is gezellig met elkaar afwassen. Het verlangen naar dit soort rituelen, werd de inspiratiebron voor het design. Iedere keer dat je de prachtige deur opent wil je even stilstaan bij de schoonheid van de woning. Je denkt aan de waarde vanwaar de deur toegang tot verleend, zoals bijvoorbeeld jouw gezin.

Stalen deuren, handgrepen, De Rooy Metaaldesign

Kenmerkend materiaalgebruik 

Het gekozen materiaalgebruik is kenmerkend voor de Rituals deur. Het ontwerp is erg eenvoudig gelaten, waardoor de deur rust en elegantie uitstraalt. De deur wordt interessant door de gebruikte materialen, ze zorgen voor diepgang in het ontwerp. De uitstraling van hout en brons werd gecombineerd, wat bijdraagt aan de beoogde rustige sfeer. Daarnaast is de inleg van natuurlijke materialen ook een uniek aspect. Door deze elementen zal de deur dan ook erg goed passen bij een ingetogen interieur.  

In het echt bewonderen 

Deze prachtige stalen deuren zijn in het echt te bewonderen in de showroom in Veenendaal. Je kunt hier kennis maken met het design, de materialen en het kleurgebruik. Bovendien is de designdeur te verkrijgen als taatsdeur, schuifdeur en scharnierdeur.  

Editor: Media team

Datum: 12-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: