Prachtige stoomcabine, Cleopatra B.V., world of wellness, spa faciliteiten, luxe

Prachtige stoomcabine | Cleopatra

Een nieuwe generatie op het gebied van stoomcabines

Cleopatra B.V. te Zaandam komt met een nieuwe generatie van prachtige stoomcabines. Een stoomcabine ontwikkeld voor intensief gebruik in een professionele omgeving maar ook zeer geschikt voor de particulier. De Vogue cabines zijn echt uniek, dit komt door de mogelijkheid om de stoomcabine te personaliseren, met het gemak van installatie en onderhoud. 

Traditionele stoomcabine

Een traditionele stoomcabine wordt gemaakt uit acryl. Het is lekker warm, maar wordt altijd in dezelfde kleur wit gerealiseerd met een overheersende glans wat niet meer van deze tijd is. Hamams daarentegen, worden gerealiseerd met sierlijke mozaïektegeltjes. Het is mooi, maar zorgt voor een koude omgeving vanwege de tegels.

Prachtige stoomcabine, Cleopatra B.V., world of wellness, spa faciliteiten, luxe

Nieuwe ontwikkeling

De Vogue stoomcabine biedt een nieuwe oplossing. Dankzij een modulaire structuur zijn ze makkelijk op te bouwen en dankzij hun basis uit polyurethaan kunnen ze in de RAL kleur naar wens opgebouwd worden.

Prachtige stoomcabine, Cleopatra B.V., world of wellness, spa faciliteiten, luxe

Maatwerk

Naast de kleur van de cabine zelf, kan ook de voorkant van de cabine gepersonaliseerd worden. Je kunt ervoor kiezen dat de voorkant alleen bestaat uit een deur, of juist volledig uit glas. De kozijnen en het glas zijn dan ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Om de stoomcabine aan te kleden, is er ook nog keuze uit verschillende banken en kussens. Zo is het mogelijk om een wellness te creëren met een look & feel die volledig aansluit bij de omgeving en bij jouw wensen!

Meer weten? Bekijk de Vogue stoomcabines online of bestel een brochure hier!

____

Tekst: Cleopatra B.V.
Fotografie: Cleopatra B.V.

 

Cleopatra, Sauna en wellness, luxe wellness, thuis spa, spa, the art of living, luxe badkamer

Meer projecten bekijken van Cleopatra?

 

 


Cleopatra


“Een spa creëren in je badkamer? Wij realiseren het voor je!”

__
Meer informatie over Cleopatra?