Prachtige villa in Allicante met aluminium kozijnen

Finstral

Een huis in het buitenland, wie droomt er niet van? Dit waanzinnige nieuwbouwproject in Alicante heeft zijn charme te danken aan ultraslanke aluminium kozijnen van Finstral. Hierdoor maken de enorme raampartijen een enorm diepe indruk. Met de FIN-Window en de FIN-Slide heb je veel licht, maar ook veel bescherming. Het is een prachtige villa geworden met een goed gestructureerde constructie en strakke, geometrische lijnen. Aan de buitenzijde vormen de aluminium kozijnen in antracietgrijs een tactvol contrast met de witte gevel. Aan de binnenzijde stralen de kunststof kozijnen in gesatineerd wit harmonie en warmte uit. 

Aluminiumkozijnen, Finstral, The Art of Living

Maximaal lichtinval 

De kozijnen FIN-Windowin de vleugelvorm Nova-line en de hefschuifdeuren FIN-Slide garanderen maximaal veel lichtinval en energie-efficiëntie. Dankzij de kunststof profielen in de kern zorgen de aluminium kozijnen bovendien voor optimale isolatie het hele jaar door. Het zonwerende glasMediterranwerd gecombineerd met het gelaagde veiligheidsglasMultiprotect. Enerzijds wordt de ruimte beschermd tegen oververhitting door de ultramoderne coating, anderzijds zijn de ruiten verlijmd met een scheurbestendige folie voor een efficiënte inbraakbeveiliging.Finstral laat hiermee zien dat kwaliteit, veiligheid én uitstraling heel mooi samengaan in hun producten. 

Meer over Finstral

Finstral ontwikkelt en produceert kozijn-, deur- en serresystemen in 14 productiefaciliteiten in talloze variaties, maar altijd met een kunststof kern. Zij doen alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de eigen productie en montage. Als één van de weinige kozijnfabrikanten heeft Finstral sinds 2019 een eigen aluminium coating faciliteit in de fabriek in Borgo Valsugana in Trentino. Hier kunnen dagelijks tot twaalf kilometer aan profielen gepoedercoat wordenenergie-efficiënt en in de hoogste kwaliteit gecertificeerd volgens Qualicoat Seaside. Daarnaast hebben ze een geheel eigen houtbewerking voor de binnenzijde van het kozijnNiet voor niets is Finstral de meest gecertificeerde kozijnfabrikant van Europa. Bezoek hen in de Finstral Studio Apeldoorn en stel jouw droomkozijn samen! 

Aluminiumkozijnen, Finstral, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 06-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters-Overkamp

Fotografie: Finstral