Prachtige villa met luxe lift 

Aesy Liften

Als sinds 2020 waren de bewoners van deze prachtige villa bezig met het realiseren van hun droomhuis. Het doel was om een levensloopbestendige woning te creëren waar zij jarenlang van kunnen genieten. Daarom werd grondig over ieder detail nagedacht en werd een schitterende woning realiteit. Eén van de aspecten waardoor de woning levensloopbestendig is geworden, is de prachtige lift. Om tot een mooi eindresultaat te komen werd Aesy Liften ingeschakeld. Het bedrijf wist een maatwerk lift te produceren die er niet alleen mooi uitziet, maar ook voldoet aan de nieuwste technologieën.

Maatwerk lift

De mooie woning bestaat uit drie verdiepingen. De maatwerk lift verbindt de parkeer- en techniekkelder met de woonkamer en met de bovenverdieping waar de slaap- en badkamer gesitueerd zijn. De lift werkt volledig naar behoren en volgens de nieuwste technologieën. Daarnaast was het ook een wens om de lift in het interieur weg te werken. Dit heeft zich geuit in een afwerking van hetzelfde hout als de kasten. De lift valt hierdoor vrijwel niet op, alleen de liftknop is zichtbaar.

Lift van Aesy Liften

Tegen de verwachtingen in wordt de lift nu al door diverse familieleden gebruikt. Wanneer oma langkomt bijvoorbeeld. Maar ook als zware boodschappen van de parkeerkelder naar boven gebracht moeten worden, is de lift erg handig. De huislift van Aesy Liften is dan ook nu al van toegevoegde waarde voor de hele familie. Het bedrijf hielp de bewoners met het uitkiezen van de perfecte lift. Aesy Liften beschikt dan ook over een ruim aanbod, waardoor er voor iedere situatie een passende lift te selecteren is. Daarnaast kan ook gekozen worden uit een ruim assortiment van afwerkingsmogelijkheden. Waardoor de liften een harmonieus geheel vormen met de rest van de woning.

Editor: Media Team

Datum: 23-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aesy Liften