Prachtige villa met unieke houten taatsdeur

Different Doors

Een fijne samenwerking tussen Niersman Bouw en Different Doors bleek een groot succes. In opdracht van Niersman Bouw heeft Different Doors twee houten garagedeuren gerealiseerd, die op mooie wijze gelijklopen met de gevel. Daarnaast namen zij ook de realisatie van dé blikvanger van de woning op zich: Een fantastische taatsdeur. Deze dient als indrukwekkende voordeur, waardoor de entree majestueus is geworden. Het eindresultaat mag er dan ook absoluut zijn.  

Taatsdeuren, garagedeuren, Different Doors, The Art Of Living

Een aandachtstrekker  

Zoals al is benoemd is de schitterende taatsdeur absoluut een aandachtstrekker. Dit komt onder andere door het afromosia hout dat zorgt voor een warme uitstraling. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenzijde werd de deur bekleed met houten latten die verticaal werden geplaatst. Hetgeen dat nog meer bijdraagt aan de indrukwekkende uitstraling van de deur is zijn grootte. De taatsdeur is wel twee meter vijftig hoog en anderhalve meter breed. Hierdoor springt hij direct in het oog en bepaalt hij voor een groot gedeelte de uitstraling van het exterieur.  

Taatsdeuren, garagedeuren, Different Doors, The Art Of Living

Op elkaar afgestemd  

Naast de prachtige taatsdeur nam Different Doors ook de realisatie van nog twee sectionaaldeuren en een loopdeur op zich. Ook deze zijn vervaardigd met dezelfde verticale latten en daarnaast zijn ze gelijk geplaatst met de gevel. Hierdoor wordt het exterieur een harmonieus geheel en ontstaat een gevoel van samenhang. Werkelijk alle elementen zijn netjes op elkaar afgestemd. 

Hoogwaardig maatwerk 

Spreekt dit project van Different Doors je aan en ben je geïntrigeerd door de prachtige taatsdeur? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met het bedrijf opnemen om te ontdekken wat ze voor jou zouden kunnen betekenen. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn op het gebied van houtsoort, kleur, techniek of afwerking, de deuren worden door Different Doors altijd op maat gemaakt.  

Editor: Media Team

Datum: 10-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors