Prachtige vinylvloer mogelijk met visgraatmotief

Douglas & Jones 

Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en spraakmakend design. Douglas & Jones biedt steevast boeiend oplossingen voor wanden en vloeren met karakter, ook met een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinylvloeren. Hier tref je de EXOTONE – premium vinyl tilesby Douglas & Jones, ook mogelijk met visgraatmotief! 

Visgraat tegel, Douglas&Jones, The Art of Living

Akoestische isolatie 

De Exotone vinyl tiles zijn van Premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is bovendien sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers en keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. Exotone is tevens bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.  

Visgraat tegel, Douglas&Jones, The Art of Living

Natuurlijke charme 

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgaattegel, Mutliformat en Fundamentals. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.  

Uniek karakter 

De serie Kingdom biedt prachtige designs vol met natuurlijke nuances. De Kingdom Visgraattegel biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje. De serie Multiformat biedt planken in drie breedtes voor een bijzonder rijke schakering. De serie Fundamentals bestaat uit natuurlijke, Noordische houtkleuren.  Alle vier de series bieden een uniek karakter op elke vloer of wand.  

Visgraat tegel, Douglas&Jones, The Art of Living

Meer over Douglas & Jones 

Douglas & Jones is de verbindende factor wanneer het gaat om jouw interieur en exterieur. Door de tegels worden deze ruimtes aan elkaar verbonden of juist gescheiden, alles is mogelijk. De collectie is erg ruim en zorgt daarom voor een groot assortiment waardoor er voor elke woning, maar ook elke stijl een bijpassende tegel te vinden is. De tegels zijn natuurlijk functioneel en ook geschikt als wandtegels. Daarnaast heeft het bedrijf samenwerkingen met vtwonen en Studio Piet Boon en hierdoor zorgen zij voor unieke ontwerpen en mogelijkheden. 

Editor: Media team

Datum: 30-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Douglas and Jones