Visgraatvloer, Europa Parket, luxe, exclusief, vloeren, hout, kwaliteit

  • EUROPA PARKET B.V.
  • Harselaarseweg 49-51
  • 3771MA Barneveld

Prachtige visgraatvloer | Europa Parket

De aanschaf van een houten vloer of parketvloer is een investering die u doet voor járenlang woon- en leefplezier. De vele mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden vragen om een goed en eerlijk advies. Hiervoor bent u bij Europa Parket aan het juiste adres. Europa Parket is sinds 1967 actief in houten vloeren en heeft alle producten in eigen productie in Barneveld en Dömitz (DE). Dit maakt dat het bedrijf een echte marktleider is op het gebied van vloeren. De bewoners van dit pand hebben Architect Marco van Veldhuizen ingehuurd om hun droomwoning te realiseren. Europa Parket kreeg de eer om de visgraatvloer te leveren.

Hoge kwaliteit

Een groot voordeel van Europa Parket is dat hier alles voor een vloer te vinden is onder één dak: hout, PVC, laminaat én tapijt. Alle producten doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole voordat ze naar de klant gaan. Dit bedrijf kan snel handelen omdat ze zelf een parketfabriek hebben. De bewoners van deze prachtige droomvilla wilden graag een toekomstbestendige woning: een woning die af is en lang meegaat. De vloer binnen moest de uitstraling van de warme houtelementen buiten kunnen evenaren. Beneden is gekozen voor een prachtige visgraatvloer die het huis extra allure geeft.

Garantie op woongenot

Europa Parket hanteert een overzichtelijk stappenplan om tot de realisatie van een vloer te komen. Allereerst begint bij iedereen de oriëntatie op internet. De website is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, waardoor je de eerste informatie al in eigen tijd kunt raadplegen. Daarop volgt een advies in de showroom, zodat je de vloeren die jou interessant lijken in het echt kunt zien en voelen. Een vloer moet met name praktisch zijn, want je wil er zo lang mogelijk van genieten. Vandaar dat de bewoners boven hebben gekozen voor een traditioneel gelegde parketvloer met een neutrale kleur. Alle aanpassingen op het interieur blijven gewoon mogelijk, want de vloer is duurzaam en niet modegevoelig.

Visgraatvloer, Europa Parket, luxe, exclusief, vloeren, hout, kwaliteit

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

___

 

 

Europa Parket

 

___

Meer projecten van Europa Parket bekijken?