wellnessbadkamer, vsb wellness, wellness, the art of living

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diesen

Prachtige wellnessbadkamer | VSB Wellness

Wanneer jij je rust haalt uit een dagje wellness, is het slim om ervoor te kiezen om thuis een wellness te creëren. Dan heb je namelijk 100% volledige privacy, altijd toegang en je hoeft er letterlijk je huis niet voor uit. Veel mensen kiezen dan voor een aparte wellnessruimte, bijvoorbeeld in de kelder, maar je kan natuurlijk ook je badkamer omtoveren tot wellnessbadkamer. Een mooi project van VSB Wellness laat precies zien hoe dat moet: luxe sauna, minimalistische kranen en prachtig natuursteen.

wellnessbadkamer, vsb wellness, wellness, the art of living

Aantrekkelijke symmetrie

Dit mooie interieurproject is een samenwerking van veel professionals. De één bekleedt wanden met leer, de ander zorgt voor decostuc op de wand en weer een ander levert natuursteen. Al deze krachten bundelen levert een prachtige wellnessbadkamer op met een luxe douche, maar liefst twee grote wastafels en een fraaie inloopkast met ruime opbergmogelijkheden. De toiletten bevatten mooi verwerkt natuursteen. Vooral het toilet schittert door de ledverlichting in de inkeping en het prachtige bronzen stucwerk. Twee stalen deuren met glas geven je toegang tot de badkamer, waardoor de ruimtes in verbinding met elkaar blijven. De symmetrische ruimte is slim ingedeeld. De wastafels zijn links en rechts, rechts vind je de deur tot de sauna en links tot de douche. Alle elementen zijn hier symmetrisch, waardoor direct een uitgebalanceerde sfeer je tegemoetkomt.  

Meer over VSB Wellness

In het Brabantse Diessen is het hoofdkantoor van home wellness specialist VSB Wellness gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt deze organisatie het complete aanbod op het gebied van sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirpools en jacuzzi’s. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in je eigen woning. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant. Zodat er lang genoten kan worden van de wellness. In de showroom die ook gevestigd is in Diessen staan alle producten tentoongesteld. Hier kan je de producten voelen, zien en testen! 

wellnessbadkamer, vsb wellness, wellness, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: VSB Wellness

____

____

Meer projecten van VSB Wellness bekijken?