prades, interior design, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe interieur, exclusief interieur
prades, interior design, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe interieur, exclusief interieur
prades, interior design, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe interieur, exclusief interieur
previous arrow
next arrow
Slider

Prades | Interior design

Prades is opgericht in 2001 uit een passie voor bijzondere stoffen en materialen en het proces rondom het creëren van een exclusief interior design. Vandaag de dag bestaat het assortiment van deze specialist naast luxe interieurmerken uit een eigen collectie aan stoffen, stoelen, tafels, lichtobjecten, accessoires en wandafwerkingen. Dit assortiment wordt zowel in Nederland als buitenland geliefd bij menig architecten en interieurstylisten.

Luxe interior design merken

Naast het eigen merk heeft Prades een groot assortiment met hoogwaardige interieur merken. Zowel Nederlandse merken als internationale merken behoren tot de collectie. Samen met een team aan stylisten en designers worden de meest bijzondere interieursamenstellingen gevormd. Van expressief kleurgebruik tot aan ingetogen patronen. Het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf in ‘s-Hertogenbosch.

The Contemporary Chic stijl

De werkwijze van de stylisten is simpel, de opdrachtgever geeft zijn voorkeuren door m.b.t. kleur, stoffen en vormen. De wensen worden vertaald door het team naar een uniek ontwerp voor een kleine ruimte of zelfs een volledige woning. Typically Prades! Is de slogan wat begon als een grap, maar in de loop van der jaren is dit uitgegroeid tot een typische stijl waarbij luxe wordt gecombineerd met de nieuwste trends op het gebied van wonen. De uitdaging ligt hem in het opzoeken van het randje zodat je zintuigen worden geprikkeld maar er toch ook een sfeer van rust heerst.

___

Contactgegevens:

  • Prades Interior Concepts
  • Mangaan 11
  • 5234 GD ‘s-Hertogenbosch

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

WSInterieurs, meubels op maat, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen, event voor wonen, woonevent, luxe meubels, design meubels, luxe interieur, design interieur, Wout straalman

WSInterieurs


WSInterieurs weet met passie en vakmanschap jouw droom interieur te realiseren!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media