prades, interior design, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe interieur, exclusief interieur
prades, interior design, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe interieur, exclusief interieur
prades, interior design, the art of living, woonbeurs, event, event voor wonen, luxe interieur, exclusief interieur
previous arrow
next arrow
Slider

Prades | Interieur ontwerp

Prades is opgericht in 2001 vanuit een passie voor bijzondere stoffen en materialen en het proces rondom het creëren van een exclusief interieur ontwerp. Vandaag de dag bestaat het assortiment van deze specialist naast luxe interieurmerken uit een eigen collectie. Dit assortiment is zowel in Nederland als buitenland geliefd bij menig architecten en stylisten.

Luxe interior design merken

Naast het eigen merk heeft Prades een groot assortiment met hoogwaardige interieur merken. Zowel Nederlandse merken als internationale merken behoren tot de collectie. Samen met een team aan stylisten en designers worden de meest bijzondere interieursamenstellingen gevormd. Van expressief kleurgebruik tot aan ingetogen patronen. Het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf in ‘s-Hertogenbosch.

The Contemporary Chic stijl

De stijl van deze organisatie is te omschrijven als Contemporary Chic. De ingrediënten voor deze stijl zijn tijdloos, bijzonder, luxe en worden veelal in een eclectische mix toegepast. Maar ook andere stijlen van expressief kleurgebruik tot aan ingetogen patronen vormen mogelijkheden. Typically Prades! Is de slogan wat begon als een grap, maar in de loop van der jaren is dit uitgegroeid tot een typische stijl waarbij luxe wordt gecombineerd met de nieuwste trends op het gebied van wonen. De uitdaging ligt hem in het opzoeken van het randje zodat je zintuigen worden geprikkeld maar er toch ook een sfeer van rust heerst.

___

Contactgegevens:

  • Prades Interior Concepts
  • Mangaan 11
  • 5234 GD ‘s-Hertogenbosch

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media