Primeur: Iconische rechtsnarige concertpiano nu ook voor thuis

Piano’s Maene

Men zegt wel eens dat de kortste en de langste afstand in de kunst ligt tussen zeer goed en waarlijk subliem. Subliem is ook nieuwe rechtsnarige vleugelpiano die de Belgische state-of the- art onderneming Piano’s Maene voor de  huiskamer heeft ontwikkeld. De nieuwe exceptionele parel voldoet aan alle Standards for excellence.

Piano, Piano's Maene

De kleurrijke en transparante klank, een rijke bas en een kristalheldere diskant: de typische eigenschappen van de rechtsnarige vleugel die Chris Maene eerder voor dirigent-meesterpianist Daniel Barenboim bouwde en een mondiaal succes is tijdens concertuitvoeringen, is er nu ook in een kleiner formaat. De tweemeter lange vleugel, specifiek ontworpen voor huiskamers, combineert de high-end concertmechaniek en de ambachtelijke constructie van de gereputeerde rechtsnarige concertvleugel met een compact formaat en strak design.

De Chris Maene Straight Strung Parlor Grand CM//200, waarbij de snaren niet diagonaal maar ‘rechtsnarig’ liggen, staat garant voor een uniek geluid. De rechtsnarige vleugelpiano voor thuis kan in verschillende fineersoorten, zoals mahonie of macassar, worden afgewerkt. Het geeft de nieuwe pianoparel een nog exclusiever karakter.