autolift, cardok, ondergrondse garage, garage thuis

  • CARDOK Benelux
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals Belgium

Privé autolift | CARDOK

Om je woning naar een hoger niveau te tillen zijn er vele mogelijkheden. Aanpassingen aan het interieur of exterieur zien we frequent voorbijkomen. Echter kan een autolift daadwerkelijk het verschil maken. Dit luxeproduct staat voor gemak en comfort. CARDOK Carlift is een high end autolift die op een hedendaagse manier toegang verleent tot jouw ondergrondse garage en hiermee een helling vervangt waar in gesloten toestand, bovengronds weinig te bespeuren valt. Autoliefhebbers die hun prestigewagens en/of oldtimers veilig ondergronds willen parkeren kiezen voor CARDOK.

In Bertrange (Luxemburg) kreeg CARDOK de opdracht om een autolift te monteren. De installatie van deze specifieke autolift betreft een Carlift van 3x6m. Via een remote control wordt de auto naar een ondergrondse kelder gebracht waar meerdere auto’s te bewonderen zijn. In deze kelder is er ruimte voor een 10-tal wagens. De lift is geschikt voor vrijwel iedere auto met een maximum tot 3 ton.

autolift, cardok, ondergrondse garage, garage thuis

Ondergrondse garage

De autolift biedt verschillende mogelijkheden om te parkeren. De lift geeft zoals vanzelfsprekend toegang tot de ondergrondse garage. Daarnaast is ook boven op de autolift ruimte voor het parkeren van een auto. Op het moment dat de lift gebruikt moet worden, omhoog of omlaag, zal de geparkeerde auto op het bovenste platform verplaatst moeten worden.

autolift, cardok, ondergrondse garage, garage thuis

Kwalitatief materiaal

Een Carlift wordt aangestuurd met high-end materiaal zoals PLC, inductieve sensoren, lagers voorzien van smeernippels en magnetische overdruk ventielen. De standaard van CARDOK is dat er uitsluitend met kwalitatief materiaal wordt gewerkt. De installatie is uiteraard waterdicht en zal het regenwater afvloeien via de raingutters naar de riolering.

Installatie autolift

Een CARDOK Carlift kan zowel bij een nieuwbouw als bij een bestaand project worden voorzien. De installatie wordt verzorgd door het CARDOK team en neemt ongeveer vijf dagen in beslag. Een jaarlijks preventief onderhoud zorgt voor ontelbare jaren probleemloos genieten van uw CARDOK autolift.

___

cardok, autolift, garage, autolift voor thuis

Meer projecten zien van CARDOK?