Namasté reizen, luxe accomodaties, rondreis in Sri Lanka, bezienswaardigheden

Privé-rondreis in Sri Lanka | Namasté Reizen

Namasté reizen neemt je mee tijdens een ontspannen en luxueuze privé-rondreis per auto met chauffeur langs de mooiste plekjes van Sri Lanka. Ze organiseren reizen waar je als reiziger geniet van de adembenemende natuur, bezienswaardigheden en met veel mooie ervaringen weer terug naar huis keert.

Prachtige historische hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van de rondreis in Sri Lanka is het bezoek aan de leeuwenrots in Sigiriya en ruïnes van Polonnaruwa. Je doet nieuwe ervaringen op en je leert een stukje geschiedenis van het prachtige Sri Lanka kennen.  Zo kom je leeuwenpoten tegen die de mensen vroeger van steen hebben gehouwen. Vanaf hier moet je nog een paar treden op en sta je op de top van deze historische berg met een oogverblindend uitzicht. Een ander hoogtepunt die je beleeft tijdens deze rondreis in Sri Lanka, is de jeepsafari over de hoogvlakte Horton Plains. Ook ga je opzoek naar luipaarden in het Yala National Park en bezoek je de Kandy & Royal Botanical Gardens.

Sfeervolle luxueuze accommodaties

Na deze indrukwekkende dagen kun je lekker ontspannen in een luxe accommodatie in een voormalige plantersbungalow, koloniale villa of in een chalet bij een nationaal park. Je wordt hier in de watten gelegd en je kunt genieten van de omgeving rondom de luxueuze verblijfplaats. De mooie belevenissen van de dag kun je rustig op je laten inwerken, wanneer je de geluiden van de natuur op de achtergrond hoort. De volgende ochtend vertrek je weer uitgerust naar de volgende adembenemende dag vol met bezienswaardigheden.

Bovenal kun je tijdens de rondreis in Sri Lanka natuurlijk ook genieten van de zon, zee en het strand. Ook de cultuur in Galle is een bewonderenswaardig plek om te ontdekken. Vele die al eens hebben deelgenomen aan de Namasté reizen, stonden perplex van de mooie natuur die de reisorganisatie je allemaal laat zien. Je komt terug met een heleboel mooie herinneringen.

___

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Namasté Reizen

Namasté reizen, luxe accomodaties, rondreis in Sri Lanka, bezienswaardigheden

Meer projecten bekijken van Namasté Reizen?


 

Namasté reizen,

Namasté Reizen


Namasté Reizen staat voor maatwerk, persoonlijke aandacht, kennis, flexibiliteit, originaliteit en zekerheid. Individuele reizen, familievakanties en huwelijksreizen door Azië zijn onze specialiteit.
__
Meer informatie over Namasté Reizen