privéwellness, wellness, alpha industries, the art of living

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Privéwellness voor de perfecte ontspanning thuis | Alpha Industries

Wanneer je de ruimte ervoor hebt, moet je het doen: het in huis halen van een privéwellness. Nooit meer de deur uit voor je wellnesservaringen, maar altijd dichtbij, altijd privacy en precies zoals jij het hebben wil. Hoe fijn is het om dagelijks één of meerdere faciliteiten te kunnen gebruiken met je partner, vrienden of familie. Deze ruimte is zeer compleet met een zoutplatensauna, stoomkamer, infraroodlounge en jacuzzi. En de link naar buiten is op het directe niveau: schuifpui open en je bent buiten. Geïnspireerd? Bel dan eens met Alpha Industries, marktleider op het gebied van thuiswellness.

Veel extra’s

Private wellness Lagune is met de hulp van Alpha Wellness Sensations een perfecte plek geworden om heerlijk te ontspannen.Deze vierkante Himalaya zoutplatensauna wordt goed verlicht door de onderliggende RGBledverlichting. Bovendien wordt deze therapie versterkt door een zoutverdamper waardoor je je gemakkelijk in een zeegrot waant. De unieke stoomkamer met ergonomische banken biedt ondersteuning waar nodig zodat jij je kunt concentreren op ontspanning en herstel.De infraroodlounges van deze privéwellness volgen de ronding van jouw rug en respecteren de anatomie van het lichaam, waardoor pijn wordt verlicht. De extra voetenbankjes en twee infraroodstralers in het plafond zijn de perfecte instellingen om optimaal te genieten en te ontspannen! 

privéwellness, wellness, alpha industries, the art of living

Meer over Alpha Industries

Dit mooie bedrijf is één van de meest innovatieve wellnessbouwer ter wereld. Eén van de grootste troeven van wellnessbouwer Alpha Industries uit Hasselt is uiteraard de Research & Development afdeling. “Wellnessomgevingen zijn steeds meer custommade. Deze afdeling speelt bijzonder snel in op trends en past deze toe in de wellness die de klant voor ogen heeft. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Meestal weten we snel wat klanten willen”, zegt zaakvoerder Koen Heeren. Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij hen terecht voor een hele reeks van producten. 

privéwellness, wellness, alpha industries, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

____

____

Meer projecten van Alpha Industries bekijken?