prowork, domotica in huis, elektronica in huis, slimme oplossingen, home cinema, the art of living
prowork, domotica in huis, elektronica in huis, slimme oplossingen, home cinema, the art of living
prowork, domotica in huis, elektronica in huis, slimme oplossingen, home cinema, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

Prowork | Domotica in huis

ervaar de wereld van domotica

Prowork staat al ruim 20 jaar voor gebruiksvriendelijk domotica in en rondom huis. Het team ontbreekt niet aan kennis en ervaring. Zo weet het toonaangevende domotica bedrijf iedere keer weer een comfortabele en veilige omgeving te ontwikkelen met de nieuwste technische ontwikkelingen. Alle technieken worden geïntegreerd, om uw woning zo slim mogelijk te maken. En dat alles is natuurlijk uiterst gemakkelijk te bedienen. Heerlijk wonen, werken en ontspannen is dan ook het uitgangspunt bij ieder project.

Totaaloplossing

Het bedrijf werkt vanuit vijf centrale disciplines: domotica, audio & video, beveiliging, klimaat en verlichting. Door deze disciplines aan te bieden, zijn ze in staat om een totaaloplossing te ontwikkelen. De wensen van de klant worden vertaald naar een toepasbare en aansluitende domotica oplossing. Hierbij staan slimme technologieën, die makkelijk te bedienen zijn, centraal. Met oog voor kwaliteit, functionaliteit en design worden de totaaloplossingen gerealiseerd. Het team beschikt over de juiste kennis en ervaring om installaties op maat te maken die volledig aansluiten op uw wensen.

Experience Center

Met de juiste domotica creëert u de juiste en optimale beleving voor uw woning. Ervaar het ultieme comfort van automatisering van een woonhuis in het Experience Center van de organisatie. Het team kijkt graag met u mee naar hoe uw woonwensen, aan de hand van domotica, waar gemaakt kunnen worden. Laat u adviseren over de mogelijkheden!

____

Alle projecten van Prowork bekijken?

Domotica in moderne villa

Deze prachtige villa met een diepe tuin is symmetrisch en in balans. De domotica in deze droomwoning is geïnstalleerd door Prowork en kan op afstand bestuurd worden.

Innovatief domoticasysteem

Deze traditionele boerderij heeft van binnen een compleet domoticasysteem waarmee alle ruimten via sensoren gemonitord en verwarmd kunnen worden. Ook valt verkoelen en verlichten onder de mogelijkheden van het systeem.

Design Interieur

Deze bijzondere villa, gelegen in een sfeervolle groene omgeving, heeft een prachtig design interieur. De bestaande woning werd getransformeerd naar een geheel dat perfect past binnen de moderne tijdsgeest.

 

prowork, domotica in huis, the art of living, elektra in huis, slimme omgevingen, slim interieur

Prowork


Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze kennis en ervaring een passende totaaloplossing kunnen realiseren die voldoet aan uw wensen

 

___

Contactgegevens:

  • Prowork
  • Mastbos 17a
  • 5531 MX Bladel

 


Web editor: Media team     |

Datum: 28 | jan | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

FMPplus

FMPplus


Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media