Pruysen Parket

Al meer dan dertig jaar stelt Pruysen Parket dagelijks gedreven en vol enthousiasme alles in het werk om droomvloeren op maat te realiseren voor haar klanten. Sinds het ontstaan van het product Origineel Chapel Parket werkt Pruysen Parket heel graag met deze unieke vloeren.

Projecten van Pruysen Parket

Informatie over Pruysen Parket


slider1
slider2
slider3
slider4
slider5
slider6
slider7
slider8
previous arrow
next arrow

Familiebedrijf

Pruysen Parket is een succesvol familiebedrijf dat al ruim 30 jaar garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies. Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Ons team beschouwen wij als het hart van ons bedrijf. Want aan hun inzet en betrokkenheid danken wij ons succes. Onze deskundige adviseurs en vakkundige parketleggers werken iedere dag nauw samen om voor u het beste resultaat te realiseren.

Kwaliteitsvloeren

Dankzij onze succesvolle, geheel eigen werkwijze kunnen we u gericht helpen een weloverwogen keuze te maken qua vloer. Een vloer die perfect past bij uw leefwijze, wensen en budget. Niet voor niets garanderen wij een advies op maat, afwerking tot in detail en service zoals u die mag verwachten bij kwaliteitsvloeren.