previous arrow
next arrow
Slider

PUUR Audio | Domotica in huis

In deze tijd van allerlei diverse ontwikkelingen is automatisering een enorm belangrijk onderdeel van de woning. Daarom heeft PUUR Audio alle domotica om het leven in huis gemakkelijker te maken. Daan Vreeswijk en Robert Brijde, de eigenaren, selecteren zorgvuldig de juiste leveranciers om dit mogelijk te maken. In overleg met de wensen van de opdrachtgevers, de architect en interieurontwerper wordt de domotica volledig geïntegreerd in de woning. Perfect geluid, beeld, klimaat en beveiliging is met één druk op de knop geregeld.

Savant domotica in huis

Savant brengt de volledige besturing van uw verlichting, gordijnen, klimaatsturing en beveiliging samen op één interface op je smartphone of tablet. Daarnaast is Savant over en altijd te bedienen doordat u zelf gemakkelijk kunt inloggen. Zet de verwarming vast een graadje hoger of doe de gordijnen vast dicht. Hierbij kent het systeem verschillende scenes die u geheel naar uw wens kunt instellen. Wakker worden in de prachtige ochtendzon of juist in slaap vallen met de zonsondergang. Het is allemaal mogelijk! Savant garandeert niet alleen kwaliteit, ook design staat voorop! Zo wordt het systeem mooi in de stijl uw woning verwerkt.

Thuisbioscoop van PUUR

Ook beschikt PUUR over alle middelen om een eigen thuisbioscoop te realiseren. Een perfecte afstemming van projectie, geluid en comfort dankzij luxueuze bioscoopstoelen. Het geluid wordt bepaald aan de hand van de ruimte, voorkeuren en uiteraard het budget. De curved CinemaScope met automatische masking zorgt voor een perfect beeld.  Samen met Puur Audio wordt er een filmervaring gecreëerd om nooit te vergeten!

___

Alle domotica in huis van Puur bekijken?

Puur audio speakers high-end geluid Goldmund introductie

Puur Goldmund speakers domotica geluid sound

 

PUUR Audio, domotica in huis, audio, domotica

PUUR Audio


” Als specialist treden wij in overleg met uw architect en interieurontwerper, zodat alle aspecten van uw woning optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden”

 

 

___

Contactgegevens:

  • PUUR audio, video & domotica
  • Skoon 80
  • 1511 HV Oostzaan

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 13 | nov | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Airspot

Airspot


Airspot is een flexibele en esthetisch verantwoorde oplossing voor alle typen verlichting en ventilatiesystemen…

Umbris


Het Umbris lamellen dak: een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media