previous arrow
next arrow
Slider

PUUR audio, video & domotica

PUUR is dé specialist voor de audiovisuele inrichting en automatisering van uw woning, en de Nr. 1 Savant dealer van Nederland! Design en kwaliteit gaan hierbij hand in hand en de wensen van de klant staan altijd voorop. De prachtige showroom van deze specialist in home automation en A/V is gevestigd in hetzelfde pand als het hoofdkantoor van Piet Boon in Oostzaan.

Daan Vreeswijk en Robert Brijde zijn de eigenaren van PUUR. Samen met zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers, architecten en vakmensen, zorgen zij voor een perfecte integratie van audio-, video- en domotica-systemen in uw huis zodat u muziek, beeld, gordijnen, verlichting, bioscoop, beveiliging en klimaat met één druk op de knop kunt bedienen. Ontzorgen is hun motto. Daarbij hebben de heren van PUUR niet alleen aandacht voor kwaliteit qua beeld, geluid, bediening, afwerking en gebruiksvriendelijkheid maar ook voor vormgeving en design. Dit komt samen onder de meest gebruiksvriendelijke interface: Savant. Vanuit de app is de bediening van uw hele woning beschikbaar onder uw vingertoppen.

 

Alle events & nieuwsberichten van Puur bekijken? Klik hier!

 

Puur audio speakers high-end geluid Goldmund introductie

Puur Goldmund speakers domotica geluid sound

 

PUUR


” Als specialist treden wij in overleg met uw architect en interieurontwerper, zodat alle aspecten van uw woning optimaal op elkaar afgestemd kunnen worden”

 

 

___

Contactgegevens:

  • PUUR audio, video & domotica
  • Skoon 80
  • 1511 HV Oostzaan

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 13 | nov | 2017


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

raambeslag, ramen, deuren, klinken, the art of living

Intersteel


Intersteel maakt stijlvolle deur-, raam- en meubelbeslag om je interieur net die finising touch te geven.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media