Introductie Goldmund, exclusief bij PUUR 

De legende is terug

Met grote trots presenteert PUUR audio, video & domotica vanaf 16 december de terugkeer van een absolute legende op het gebied van high-end audio naar de Nederlandse markt: Goldmund.

In 1978 begonnen met het ontwerp van de “T3” toonarm, al spoedig gevolgd door de “Studio” draaitafel, is Goldmund in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een absoluut icoon in de wereld van de luxe audio- en video-oplossingen. Hierbij richten zij zich nu al een aantal jaar op de ultieme mix van lifestyle en high-end: niet alleen klinken de luidsprekersystemen van Goldmund fenomenaal en zien ze er geweldig uit, het zijn ook complete audio-systemen, met versterkers en DSP-techniek ingebouwd. Stekker in het stopcontact, dongle in de computer en er speelt muziek op het allerhoogste niveau. Uiteraard wordt de “traditionele” high-end liefhebber ook niet vergeten, met een complete lijn aan versterkers en bronnen, en komt ook de cinema-liefhebber bij Goldmund volledig aan zijn trekken.

 


“Stekker in het stopcontact, dongle in de computer en er speelt muziek op het allerhoogste niveau”


 

Design & audiokwaliteit gaan hand in hand
Met hun huwelijk van design en audiokwaliteit vormt Goldmund een geweldige aanvulling op de huidige line-up van PUUR audio, video & domotica. Met merken als Kharma, MBL, Meridian, Arcam, Bowers & Wilkins, en Savant biedt PUUR een pakket aan oplossingen waarbij design en audiokwaliteit hand in hand gaan, voor zowel multi-room audio, home-cinema, high-end audio, als complete domotica-systemen.

In onze rijk uitgeruste showroom in Oostzaan zullen de komende tijd diverse Goldmund-producten gedemonstreerd worden. Kijk op de website www.puuravd.com of Facebook www.facebook.com/puuravd, of bel of mail voor een afspraak, en laat u overrompelen door het gemak, het design, en de geluidskwaliteit van een Goldmund-systeem.

___

Meer zien van PUUR audio, video & domotica? Klik hier