previous arrow
next arrow
Slider

Quooker | Kokend water kraan

Sinds de uitvinding van de Quooker in 1970 door Henri Peteri, is het uitgegroeid tot een wereldwijde bekende kokend water kraan producent. Onder leiding van zijn zonen Niels & Walter is het familiebedrijf nog dagelijks bezig met de innovatie van de keukenkraan. Het hoofdkantoor is te vinden in het mooie Nederlandse Ridderkerk. Hier werken dagelijks maar liefst meer dan 250 medewerkers aan het succes van de organisatie.

Naast dat de kraan heel handig is, is het ook goed beveiligd. Jaarlijks zijn er honderden ongelukken met kokend water en kinderen. Daarom is de kraan voorzien van vier verschillende veiligheidsmaatregelen. Zo beschikt de kraan over een niet-massieve straal, dit houdt in dat de straal uit druppeltjes bestaat en hierdoor de kans op grote brandwonden kleiner is. Ook is er een kindveilige bedieningsknop in het systeem verwerkt, hierdoor kan er dus niet zomaar kokend water uit de kraan komen. Daarnaast is het metaal van de kraan goed geïsoleerd waardoor je, je dus niet kunt verbranden aan de kraan zelf. Als laatste is de kraan vast gemonteerd aan het aanrecht, dit zorgt ervoor dat je niet per ongeluk het water kan omstoten zoals bij een waterkoker.

___

Alle woningen met een kokend water kraan van Quooker bekijken? 

 

 

  • |

 

  • |

Verbouwing maatwerk keuken

De eigenaar van deze villa heeft zelf de volledige verbouwing geleidt. Voor de keuken koos hij Culimaat High End Kitchens uit, zij verzorgde een prachtige keuken op maat. Uiteraard is de keuken voorzien van een kraan waarmee er binnen enkele seconden kokend water beschikbaar is!

Villa met intieme sferen

De opdracht voor architect Marco van Veldhuizen was een notariswoning. Echter ging de gemeente niet akkoord met een notariswoning en is het een echte familievilla geworden. Voorzien van een prachtige donkeren keuken geleverd door Arjan Lodder Keukens.

Hedendaagse dorpsvilla

Deze villa gelegen in het knusse Brabant is gerealiseerd door architect Bob Manders. De royale woonkeuken is het centrum van de woning. De keuken heeft een natuurlijke uitstraling dankzij het werkblad dat is gemaakt van natuursteen. Ook valt er veel natuurlijk licht in de keuken dankzij de grote glazen deuren van de terraskamer.

Verbouwing woonboerderij

De keuken in deze voormalige schuur beschikt over een bijzonder contrast. Zo zijn er authentieke elementen gecombineerd met moderne apparatuur. Zoals de houten balken in combinatie met de kokend waterkraan en andere keukenapparatuur van Miele. Hierdoor is de woning van alle gemakken voorzien!

Van klassiek naar modern interieur

De klassieke villa in de groene omgeving is volledig omgetoverd tot een moderne villa met speelse elementen. Zo is er gewerkt met opvallende kleuren en chique materialen. Dankzij de luxe apparatuur in de keuken is er een eigentijdse woning gerealiseerd.

CUBE

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan.

CUBE: Koel bruisend en gefilterd water

Met trots presenteren wij de nieuwste innovatie van Quooker: CUBE, het gekoeldwaterreservoir. Hiermee geeft de Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Ideaal om te genieten van een glas puur, gezuiverd water of om lekkere limonades en cocktails te maken. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu want de CUBE maakt plastic waterflessen overbodig.

 

Quooker, kookendwaterkraan, keuken

Quooker


“Samen denken we na over nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.”

 

Ga naar quooker.nl voor meer informatie.

 

quooker, kokend waterkraan, kraan, keukens

 

___

Contactgegevens:

  • Quooker B.V.
  • Staalstraat 1
  • 2984 AJ Ridderkerk

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media