R-Line Clean Color: de chique douchegoot

Easy Drain

Slimme Hollandse douchegoten en putten met een hoogwaardig en strak design: Easy Drain is een begrip. Het bedrijf ontwerpt en produceert al jarenlang de meest hoogwaardige producten waarbij altijd rekening wordt gehouden met een goede kwaliteit en duurzaamheid. Om dit te kunnen garanderen worden alle producten onderworpen aan uitgebreide tests. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment, waardoor er voor ieder wat wils bij zit en de producten te personaliseren zijn. Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer. Verschillende van hun producten zijn het uitlichten waard, maar we gaan in dit geval graag in op de R-line Clean Color douchegoot. Hij weet iedere moderne en strakke badkamer te verfijnen.

Praktische voordelen 

Een praktisch voordeel van de R-line Clean Color douchegoot is het gegeven dat hij is voorzien van de krachtige en onderhoudsarme Dryphon techniek. Dit zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent om het product schoon te maken. Daarnaast kent hij ook tal van andere voordelen. De maximale afvoercapaciteit is bijvoorbeeld zestig liter per minuut, de minimale installatiediepte is negenenzestig millimeter diep en de rvs versie kan zowel vrij in de vloer als tegen de wand geïnstalleerd worden. Dit maakt het een flexibel product en dat zorgt ervoor dat hij in iedere ruimte of douche goed geplaatst kan worden. 

De esthetiek  

Naast de vele praktische voordelen van de douchegoot, voldoet hij ook op esthetisch vlak. Het strakke design zal absoluut niet misstaan en daarnaast is het product leverbaar in wel zeven verschillende trendkleuren. De kleuren waarmee je jouw badkamer kunt verrijken zijn de volgende: Brushed Stainless Steel, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Brushed Bronze, Brushed Brass en Brushed Red Gold. Het veelzijdige kleurenpalet zorgt ervoor dat de douchegoot perfect te combineren is met andere items in jouw badkamer. Bovendien wordt hij geleverd in standaardlengtes, wat daar ook bij helpt.  

Editor: Media Team

Datum: 25-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Easy drain