RA. Studio

RA. Studio ontwerpt en realiseert interieurs op maat in het hogere segment. Waarbij warme en rijke materialen en texturen de rode draad vormen. Reineke Antvelink, eigenaresse van RA. Studio, laat zich inspireren door paleizen, kastelen, landhuizen en koloniale hotels. Dit resulteert in verfijnde uitbundigheid en gedetailleerde designs, gedurfde prints en een bont kleurenpalet. Het bedrijf staat voor onverwacht, authentiek, puur, persoonlijk, trots en durft altijd te dromen.

Informatie over RA. Studio


RA. Studio
RA. Studio
RA. Studio
RA. Studio
RA. Studio
RA. Studio
RA. Studio
RA. Studio
previous arrow
next arrow

Kloppend eindresultaat

RA. Studio zet creatie vermogen en artistiek talent in om tot een sprookjesachtig en kloppend eindontwerp te komen. Passie voor kunst, antiek en een blijvende nieuwsgierigheid bieden constant nieuwe invalshoeken voor ieder project. RA. Studio heeft oog voor wat bijzonder is en focust zich op hoe die schoonheid een functionele rol kan krijgen in het dagelijkse leven. 

Interessante zoektocht

Rieneke neemt haar opdrachtgevers mee op een interessante zoektocht naar materialen, kleuren en composities. Met RA. Studio gaat ze samen op zoek naar het gevoel dat de klant wil krijgen in iedere ruimte van het huis. ‘Met welk gevoel wil je ontbijten? Wat wil je beleven als je binnenkomt?’ met antwoorden op dit soort vragen creëert RA. Studio een richting waaruit een volledig op maat gemaakt ontwerp voortkomt.