Raambekleding als belangrijke factor in waanzinnig resort

Onel Window Dressings

Mooie raambekleding is van groot belang voor de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Het is dan ook niet voor niets dat Mandali Retreats raamdecoratie wou die bij zou dragen aan de rustige sfeer die kenmerkend is voor de inrichting. Daarom schakelden zij Onel Window Dressings in. In samenwerking met Ra Studio wisten zij een adembenemend totaalplaatje te creëren. De raambekleding kreeg een belangrijke rol en bepaalt voor een gedeelte de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Alles klopt tot in de kleinste details, waardoor hier verblijven erg aangenaam wordt.  

Raambekleding, raamdecoratie, Onel Window Dressings, The Art Of Living

Natuurlijke tinten en stoffen 

Gedurende dit project gingen Onel Window Dressings en Ra Studio na wat Mandali Retreats uit wou stralen. Het geheel moest rustgevend zijn, ontspanning oproepen en niet te aanwezig zijn. Het gaat ten slotte bij een retraite om zelfonderzoek en daar moeten de bezoekers zich volledig op kunnen focussen. Dit betekende dat de keuze viel op natuurlijke tinten en stoffen, zoals linnen, om de kalme sfeer terug te laten komen in het gehele resort. De referenties naar de natuur bieden harmonie en zorgen voor een warm en ontspannen gevoel. Door deze raambekleding te combineren met andere producten die volledig binnen dit straatje vallen ontstond een waanzinnig samenhangend geheel.  

Meer over Onel Window Dressings  

Spreekt deze stijl jou aan en wil je ook de rust laten wederkeren in jouw woning? Dan ben je bij Onel Window Dressings aan het juiste adres. Dit bedrijf is specialist in raambekleding. Ze hebben door de jaren heen de nodige kennis opgedaan om ieder project in goede banen te leiden. Daarnaast staat het bedrijf voor een persoonlijke dienstverlening. Ze kijken met je mee naar alle mogelijke oplossingen en gaan na welke oplossing het beste aansluit bij jouw persoonlijke vraagstuk. Dus ben je opzoek naar raambekleding? Denk er eens over na om contact met Onel Window Dressings op te nemen.  

Editor: Media Team

Datum: 20-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living