Raambekleding. Unilux

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Raambekleding badkamer | Fractions

De badkamer is een plek waar rust en sereniteit gewenst is. Een plek waar natuurlijk licht een must is, maar ook privacy niet onbelangrijk is. Hierbij is raambekleding een belangrijk element. Fractions is de ultieme oplossing om beide aspecten terug te laten komen zodat er een perfecte combinatie tussen beide ontstaat.

Fractions

Fractions biedt een geheel nieuwe dimensie om lichttoetreding en sfeer te bepalen in uw badkamer of in de rest van uw huis. Op een speelse manier kan in een handomdraai de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt als raambekleding om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven. Er is dus voor elke badkamer een passend ontwerp te vinden wat aansluit op de wensen en behoeften van de klant.

Privacy

De strakke panelen zijn een echte eyecatcher, het hoogwaardige materiaal is duurzaam en zorgt voor een luxe uitstraling. De Fractions kunnen geheel geopend en gesloten worden door gebruik te maken van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. Door de lichtsleuven groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Deze raambekleding is dus de perfecte oplossing voor een badkamer. Je creëert steeds zelf weer de sfeer!

Raambekleding, Badkamer, Fractions, Unilux

Alles kan

De Fractions bestaan uit twee verschillende panelen die scharnieren tegenover elkaar. Deze scharnieren zijn lichtdicht en kunnen ruim 180 scharnieren. De panelen sluiten door middel van een supermagneet waardoor er een perfecte geruisloze sluiting plaatsvindt. Ook voor de sleuven van de Fractions is er veel keuze, ronde hoeken, haakse hoeken, verschillende sleufhoogtes. Ook zijn de Fractions bestand tegen vocht, iets wat belangrijk is in een ruimte zoals een badkamer.

 

Tekst: Fractions
Fotografie: Fractions

__

Meer projecten bekijken van Fractions?