Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

  • Indivipro Netherlands
  • Vonderweg 39
  • 7468 DC Enter

 

Raambekleding van topkwaliteit | Indivipro

Wonen aan de Vinkeveense plassen, met uitzicht op de natuur en de mogelijkheid om vanuit de achtertuin direct met een boot het water op te kunnen, klinkt als een droom. Maar de woning die Kabaz realiseerde op de desbetreffende locatie is veel meer dan dat. De combinatie van een strakke basis, natuurlijke materialen, een sublieme indeling met veel licht en een weelderige tuin, maakt de villa een ware lust voor het oog. Een soort statement van moderne architectuur met een warme woonsfeer, die verwondert en tegelijkertijd ook aanvoelt als een thuis. Dit prachtige buitenplaatje moest vertaald worden naar binnen toe, letterlijk via de ramen middels exclusieve raambekleding van Indivipro.

Compleet lichtinval

Deze woning heeft een sfeervolle patio en veel raampartijen die zorgen voor extra lichtinval. Met name aan de achterzijde zijn grote ramen gemaakt. Hierdoor is er vanuit de keuken een schitterend uitzicht over de achterliggende plassen ontstaan. Door de ramen iets hoger te plaatsen dan gebruikelijk, is er echter geen directe inkijk vanuit de buitenomgeving waardoor passerende boten niet zomaar naar binnen kunnen kijken. De prachtige raamdecoratie van Indivipro kleden dit uitzicht letterlijk aan met exclusieve stoffen. Op de badkamer is bijvoorbeeld gekozen voor een lichte versie om de directe inkijk te belemmeren en een zware gordijnstof voor complete dekking.

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

Complete raambekleding

De vide heeft balustrades van glas zodat het licht compleet binnen kan vallen. De raamdecoratie sluit hier perfect op aan. Dit lichte gordijn is semi-transparant en bevat een exclusieve print om het huis extra allure te geven. Ook beneden is gekozen voor dubbele raamdecoratie middels een eerste en tweede ‘laag’, ditmaal in twee verschillende kleuren om contrasten te creëren. Indivipro levert trouwens naast raambekleding ook karpetten. Nagenoeg alle kleden worden op maat gemaakt. Moderne techniek gaat hand in hand met ambachtelijke methodes om te komen tot unieke designs die passen bij ieder interieur.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Kabaz Architecten

____

Raamdecoratie, Exclusief, Design, Interieur

____

Meer projecten bekijken van Indivipro?