Raambekleding woonkamer, Unilux, raambekleding, raamdecoratie, fractions

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Raambekleding woonkamer | Fractions

De woonkamer is een plek waar warmte en gezelligheid gewenst is. Het is een ruimte waarin natuurlijk licht een must is, maar daarentegen is ook privacy niet geheel onbelangrijk. Raambekleding kan hierbij een perfecte oplossing zijn. Fractions zorgt ervoor dat de lichtinval in de woning een perfecte combinatie tussen deze twee aspecten vormt. 

Fractions

Dankzij Fractions kan iemand zelf de lichtinval of inkijk in de woning veranderen. Hierdoor ontstaat er een geheel nieuwe dimensie van de lichttoetreding en de mogelijkheid om zelf de sfeer in huis te bepalen. Doordat de vormgeving van de Fractions op een unieke manier is gerealiseerd, kan het in iedere ruimte worden toegepast. Het zorgt ervoor dat de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer krijgt en geheel bij de eigen wensen past. De strakke panelen zijn tevens een echte eyecatcher, het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een luxe uitstraling

Raambekleding woonkamer, Unilux, raambekleding, raamdecoratie, fractions

Weelderige uitstraling

In dit huis zijn de Fractions wit van kleur. Hierdoor is het mooi in contrast met het overige interieur van de woning. Daarnaast zijn ze ook prachtig zichtbaar aan de buitenkant van de woning, waardoor er een weelderige uitstraling wordt gerealiseerd. Tevens is de witte kleur ook aan de buitenzijde contrasterend met de robuuste stenen, waaruit de woning is opgebouwd.

Raambekleding woonkamer

De Fractions kunnen op veel manieren worden gebruikt. Het is mogelijk om ze in hun geheel te openen en sluiten, hierbij wordt er gebruik gemaakt van de zogenaamde ‘blinde’ scharnieren. De panelen sluiten door middel van een supermagneet waardoor er een perfecte, geruisloze sluiting plaatsvindt. Ook voor de lichtsleuven van de Fractions is er veel keuze. Het is namelijk verkrijgbaar in ronde en haakse sleuven met verschillende hoogtes. Door deze groter of kleiner te maken wordt de lichtinval en het gevoel van privacy gemanipuleerd. Daarmee creëer je zelf steeds weer de sfeer!

 

Tekst: Fractions
Fotografie: Fractions 

 

 

Meer projecten zien van Fractions?

___

Contactgegevens: