• Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel
  • Contact:
  • Tel.: 0411-677865
  • E-mail: info@fractions.nl

Exclusieve raamdecoratie | Fractions

Hoe een kleine verandering een grootse beleving teweegbrengt

Innovatie en kwaliteit zijn al sinds de oprichting van Fractions belangrijke speerpunten. Die speerpunten combineert Fractions met de ambitie om, naast bestaande producten, exclusieve en hoogwaardige raamdecoratie te ontwikkelen die een ruimte een moderne en stijlvolle sfeer geven.

Verspreiding van daglicht

De Fractions gaan een stap verder. Waar het licht bij traditionele shutters op de horizontale kant wordt weerkaatst naar boven, wordt het directe licht door de verticale sleuven van Fractions geknepen en dus verspreid. Dit verschijnsel heet diffractie, waar de naam Fractions dan ook van afgeleid  is. CEO Patrick van Loosbroek stelt dat de Fractions het interieur een extra dimensie geven. De strakke panelen zijn dankzij de luxe uitstraling niet alleen een eyecatcher, maar ze bewerkstelligen tevens in een handomdraai een unieke verspreiding van daglicht.

Zuiverste resultaat van zonlicht

Naast het feit dat de Fractions in elke woonstijl mooi tot hun recht komen, zit de toegevoegde waarde van deze shutters met name in de verspreiding van het licht. Het aluminium materiaal heeft als bijkomstigheid dat het geen licht opneemt en geen meekleurend effect geeft aan het interieur. Hierdoor wordt het zuiverste resultaat van zonlicht en schaduw in huis bereikt.

Alleen maar voordelen

Maar Fractions hebben nog meer positieve eigenschappen. Door de roestvrije eigenschap van aluminium leent dit product zich heel goed voor natte, vochtige ruimtes. Het slanke materiaal zorgt er tevens voor dat ze toegepast kunnen worden op of in de glaslat van een draaikiep of een schuifdeur. Fractions zijn daarbij erg gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn eenvoudig schoon te houden waardoor het een zeer geschikt product is voor mensen met een stofallergie.

Voor meer informatie over de Fractions kunt u terecht op de website of breng een bezoekje aan het ETC designcenter in Culemborg.

___

Meer informatie over de raamdecoratie Fractions?

____

Tekst: Ilona Braat
Fotografie: Fractions