Raamdecoratie slaapkamer | Fractions

In de slaapkamer wil je tot rust komen na een drukke dag. Het is een plek waar warmte en privacy gewenst is. De keuze voor de juiste raamdecoratie is best een opgave. Wat past het beste bij jouw ritme en zorgt dat je van een goede nachtrust kunt genieten?

Lichtinval

Lichtinval is echt een sfeerbepaler in huis én met name een belangrijk ingrediënt in ons dagelijks leven. Je opent de ramen ’s ochtends om er weer een dag tegen aan te gaan en het beste uit jezelf te halen. Licht geeft ons energie om de dag door te komen en licht zorgt dat we dingen kunnen ervaren zoals ze zijn. Fractions zijn de perfecte raamdecoratie voor een slaapkamer. Je kunt gemakkelijk zelf de lichtinval of inkijk aanpassen. Hierdoor ontstaat er een geheel nieuwe dimensie van de lichttoetreding en de mogelijkheid om zelf de sfeer te bepalen.

Slaapkamer Beachhouse

Fractions zijn niet alleen in standaard wit verkrijgbaar, maar van metallic tot structuur. Topdesigner Osiris Hertman heeft ervoor gezorgd dat Fractions tegenwoordig ook bekendstaan als high end raamdecoratie. Met dit model waan je je in Arabische sferen. De zachte vormen van de klaverbloem geven een romantisch effect aan ieder interieur.

Slaapkamer T Klooster

In deze slaapkamer is de raamdecoratie warm van kleur, daarnaast is de kamer met warme aardetinten en mooie materialen gestyled waardoor er een weelderige uitstraling wordt gerealiseerd. De Fractions zorgen voor een strakke, rustige uitstraling.

Slaapkamer Esch

Osiris ontwierp voor Fractions design by Osiris zeven patronen die allemaal anders zijn en die een volstrekt verschillende sfeer geven aan de ruimte. In deze ruimte werd gekozen voor de kleuren Dimmed Gold en Sand die helemaal passen bij de rest van de slaapkamer en hiermee de bijzondere, weelderige sfeer benadrukken.

Slaapkamer Ibiza

Met donkere raamdecoratie wordt er extra nadruk gelegd op (lichte) raampartijen en krijgt de natuurlijke lichtinval meer aandacht. Het contrast, dat zo ontstaat tussen donkere raamdecoratie en lichte kozijnen is fantastisch! Zoals hier in een riante villa op Ibiza, iedere ruimte kreeg zijn eigen sfeer. Met Fractions werd het mediterrane gevoel nog eens extra benadrukt met model Diamond in de kleur Sturdy black. Ook van de buitenzijde perfect passend bij de uitstraling van de woning.

Tekst: Fractions
Fotografie: Fractions

____

Meer projecten bekijken van Fractions?

 


Fractions


“Licht doet leven (lux aeterna), met licht en lucht creëer je het beste binnenklimaat

__
Meer informatie over Fractions?