Raamdecoratie voor een aangenaam leefklimaat

JASNO

We zijn maar wat blij dat het mooie weer zich deze maanden veelvuldig laat zien. Het liefst zitten we de hele dag buiten, waar we genieten van al het moois dat onze tuin te bieden heeft. Toch zal je ongetwijfeld af en toe binnen moeten zitten, waar de temperatuur wat minder aangenaam is. Hoe zorg je ervoor dat de temperatuur en het leefklimaat binnen comfortabel blijven? Dit doe je door te kiezen voor de stijlvolle raamdecoratie van JASNO. We vertellen je er graag nog veel meer over!

Raamdecoratie met isolerende werking

De zomers lijken ieder jaar warmer te worden en dit betekent waarschijnlijk dat het aantal zomerse dagen flink zal toenemen in de toekomst. Om het hoofd koel te houden kun je de milieuvriendelijke raamdecoratie van JASNO laten plaatsen. De shutters en houten jaloezieën werken op indrukwekkende wijze zonwerend. Dit komt doordat de shutters en jaloezieën gemaakt zijn van het duurzame Paulownia hout dat een isolerende werking heeft. Daarnaast heeft het ook voor een deel een warmte werend effect. Door ervoor te zorgen dat de raamdecoratie dicht is wanneer de zon opkomt hou je de felle zon tegen en blijft jouw woning koeler. Daarnaast zijn de shutters van JASNO ook voor een deel warmtewerend. Ook is het slim om te kiezen voor een lichte kleur en kun je de raambekleding laten afwerken met een veelzijdige lak- of beitsafwerking.

Volledig maatwerk

De JASNO-raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt en kan daarom tegen iedere raamvorm gemonteerd worden. Dit betekent dat de shutters ook in een erker of serre geplaatst kunnen worden. Bovendien biedt de raambekleding ook voor een glazen serredak de uitkomst. Door de ingenieuze manier waarop de raambekleding verwerkt wordt kun je ook hier privacy, warmte en zonlicht reguleren. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd welke zonwering geschikt is voor jouw ramen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met JASNO.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 08-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO