Raamstyling

Als toonaangevend bedrijf in raamdecoratie bieden wij een breed assortiment aan oplossingen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Wij begeleiden u door het hele proces, van de eerste inspiratie tot de uiteindelijke installatie, en ontzorgen u van A tot Z. Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een succesverhaal vol groei en innovatie. Dankzij het vastgoedbeheer deden de broers veel uiteenlopende, maar altijd leerzame ervaringen op. Zo kwamen ze erachter dat binnen de vastgoedmarkt een enorme behoefte is aan maatoplossingen in raamdecoratie. De broers Walther namen het heft in eigen handen om te kunnen voorzien in deze behoefte, met onvoorwaardelijk maatwerk als belangrijkste pijler. Een zoektocht door de beboste gebieden van Centraal-Europa bracht hen uiteindelijk tot de productielocatie die in staat was hun filosofie te leveren. En zo werd Raamstyling BV in 2014 een feit. Eerst klein, opererend vanaf een Eindhovense benedenwoning verkochten ze vooral via Marktplaats. Elke keer als er nieuwe voorraad arriveerde, moeten ze zich letterlijk een weg tussen de dozen banen. In het begin verliep het af en toe wat stroef & ze stonden ze voor grote uitdagingen.

Informatie over Raamstyling


937_21601
DSC_0304
rubenrooijackersgordijn
DSC_0439
24_Schweitzerlaan-46-24
P034
1X2A46401
P067
ibizaslaapkamergordijnen
previous arrow
next arrow

Hartstochtelijke Inspiratie : een uitgebreide collectie & nieuwe trends 

Raamstyling inspireert u met een uitgebreide collectie gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en andere raamdecoraties. Onze passie voor design komt tot uiting in elk product dat we aanbieden. We volgen de laatste trends en combineren deze met tijdloze stijlen om u een breed scala aan keuzemogelijkheden te bieden. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de perfecte raamdecoratie die past bij uw unieke stijl. 

Uitmuntend Advies: persoonlijk en deskundig advies op maat 

Ons deskundige team staat bekend om hun persoonlijke en professionele advies. Bij Raamstyling luisteren we naar uw wensen en behoeften en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw interieur. Of u nu houdt van een moderne, strakke uitstraling of een warme klassieke sfeer; wij helpen u de juiste keuze te maken. Ons doel is om u te voorzien van raamdecoratie die niet alleen functioneel is maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan uw woning. 

Premium Service : een zorgeloze ervaring van begin tot eind 

Service staat centraal bij Raamstyling. Wij nemen alle zorgen uit handen en begeleiden u door het hele proces. Van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring. Onze professionele monteurs garanderen een perfecte plaatsing zodat u zonder stress kunt genieten van uw nieuwe raamdecoratie. We maken van uw huis een warm thuis! 

Bij Raamstyling streven we ernaar om elke klant te voorzien van hoogwaardige raamdecoratie en een uitzonderlijke service-ervaring. Bezoek onze website voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.