Radiatoren voor in je woonkamer 

Instamat

Een goed functionerend verwarmingssysteem vormt de belangrijke basis voor een comfortabele en uitnodigende woonkamer. Maar waar moet je aan denken? Het is belangrijk om de benodigde capaciteit van de radiatoren te berekenen. Dit is een taak die het best uitgevoerd kan worden door een professionele installateur, die rekening houdt met factoren als de leeftijd van de woning en de isolatie ervan. Ook het plaatsen van de radiatoren is van belang: onder ramen en bij deuren zorgen ze voor een optimale verdeling van warmte, terwijl meerdere radiatoren het wooncomfort verbeteren. Vergeet ook niet de capaciteit van je CV-ketel te controleren, aangezien een overbelaste ketel voor meer energieverbruik zorgt. 

De veelzijdigheid van designradiatoren 

Instamat biedt een uitgebreid assortiment designradiatoren in verschillende afmetingen voor elke ruimte in huis. Projectradiatoren zijn perfect voor woonkamers dankzij hun hoge capaciteit en veelzijdige formaat opties. Voor ieder probleem is er een oplossing, want veel van deze radiatoren kunnen op maat gemaakt worden. Zelfs met een hoek of een gebogen karakter. De LEDEN PR is hier een perfect voorbeeld van. Deze variant heeft een klassieke uitstraling, maar weet ook in een industrieel interieur zijn weg te vinden. De PLINT AC voegt een vleugje verfijning toe en kan zelfs worden geüpgraded tot een zitbank. Een moderne keuze is de KOLOM AT, die je zelfs op maat kunt laten maken als trapleuning. 

Kunst aan de muur 

Jaren gelden stonden radiatoren nog synoniem voor een handdoek radiator. Echter, zijn ze tegenwoordig veel meer dan dat. De radiatoren van Instamat zijn niet alleen functioneel; ze dienen ook als kunst aan de wand. Zo is de MAAN een elektrische radiator met een uniek design, gekenmerkt door een bolvormig karakter, dat een statement maakt in elke woonkamer. 

Radiatoren, radiator, Instamat, The Art of Living

Kwaliteit en design 

Een radiator van Instamat is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium en chroom. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen. Staal is duurzaam en warmt snel op, terwijl aluminium lichter en efficiënter is: ideaal voor elektrische radiatoren! Wat de keuze ook is, bij Instamat ben je verzekerd van kwaliteit en design. Bovendien beschikken de radiatoren over geavanceerde regel- en programmeer mogelijkheden. Hiermee wordt de verwarming in jouw woonkamer geoptimaliseerd. 

Radiatoren, radiator, Instamat, The Art of Living

Diverse kleuren  

Voor welke radiator je ook kiest, altijd is er wel een kleur te vinden die bij jouw interieurstijl past. De radiatoren van Instamat zijn te verkrijgen in vele trendy RAL kleuren én speciale kleuren zoals koper, zilver en antraciet metallic. Ben je al nieuwsgierig geworden? Dan kun je een gratis inspiratieboek aanvragen via de website. 

Editor: Media Team

Datum: 08-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Instamat