previous arrow
next arrow
Slider

Rainforest Lighting

Al vele jaren zet Rainforest Lighting de tuinen van zowel particulieren als bedrijven in een ander licht. Met vindingrijke en creatieve plannen zorgt het bedrijf in ieder project voor prachtige tuin- en landschapsverlichting.. Hierdoor wordt het niveau van jouw tuin naar een hoger niveau getild. 

Creatieve oplossing

De creativiteit van Rainforest Lighting uit zich niet alleen in het eindresultaat van de projecten, maar ook in de werkwijze van het bedrijf. De aanpak die het bedrijf hanteert is namelijk geïnspireerd op het regenwoud. Een regenwoud zorgt ervoor dat het licht op bepaalde plekken wordt gebroken door de bomen, takken en bladeren. Dit maakt het licht speels en verrassend, ook de gecreëerde schaduwen zorgen voor een bijzonder effect. Rainforest Lighting gaat voor ditzelfde effect, maar dan aan de hand van LED kunstlicht.

Duurzame keuze

Rainforest Lighting wil dat je je zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over je tuinplezier. Hier zorgt het bedrijf voor door middel van het gebruik van hoogwaardige materialen en toonaangevende Europese producten. Deze producten belasten de natuur zo min mogelijk, dit is namelijk iets wat het bedrijf erg belangrijk vindt. Mede daarom steunt Rainforest Lighting jaarlijks minimaal één World Wide Fund Project voor het behoud van de regenwouden.

Dag en nacht leven

Voor iedere tuin, op elke locatie kan Rainforest Lighting een uniek lichtplan verzorgen waarbij jouw tuin dag en nacht tot leven komt. Hierbij weet je vooraf al precies hoe zij voor jou door middel van licht meerwaarde creëren en waar je aan toe bent. 

 

____

Meer projecten zien van Rainforest Lighting?

 

Rainforest Lighting

Rainforest Lighting


Elke tuin in een ander daglicht.

 ___

Contactgegevens:

  • Rainforest Lighting
  • Aalberselaan 12
  • 1272 JW Huizen


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | apr | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland…

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media