Ramen met chique shutters

Van Eyck shutters

Zodra je deze schitterende woonkamer betreedt komt een heerlijke sfeer je tegemoet. Dit komt door de combinatie van een moderne woonstijl met landelijke accessoires en een royaal raam waardoor daglicht de woning op indrukwekkende wijze weet te betreden. Om dit licht te reguleren is het raam bekleed met shutters van Van Eyck shutters. Doordat het bedrijf keer op keer maatwerk levert is er zo ontzettend veel mogelijk. Vrijwel alle ramen zijn te bekleden met de shutters van Van Eyck shutters. Daarom is ook het badkamerraam van deze woning voorzien van hun product. 

Ramen, Shutters, Van Eyck Shutters

Nadruk op de raamvorm 

De shutters die geplaatst zijn in de woonkamer zijn volledig op maat gemaakt voor het toograam. Hierdoor wordt de oorspronkelijke vorm van het raam behouden en nog meer geaccentueerd. Daarnaast lieten de bewoners hun keuze vallen op shutters met een sterk zichtbare houtnerf en een tild rod bedieningsstokje. Hierdoor passen de shutters volledig bij de rest van het modern-landelijke interieur. Bovendien zorgt de sterk contrasterende kleur ervoor dat de raambekleding opvalt en dé eyecatcher van de woonkamer wordt. 

Voor een draaikiepraam 

De shutters van Van Eyck shutters passen niet alleen voor ramen met een bijzondere vorm, maar ze zijn ook perfect voor draaikiepramen te plaatsen. Daarom zijn ze ook op het raam van de badkamer gemonteerd, het zorgt ervoor dat het raam nog steeds eenvoudig geopend kan worden. De shutters in de badkamer zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze mooi blijven in natte en vochtige ruimtes. Bovendien zijn ze nauwelijks van de houten variant te onderscheiden. 

Tilt rod bediening 

Een tilt rod bediening zorgt ervoor dat de shutters eenvoudig te bedienen zijn. Dit houdt in dat de lamellen met elkaar verbonden zijn middels één bedieningsstokje. Hierdoor wordt de bediening onderdeel van de shutters en behoudt de raambekleding zijn chique karakter. Beweeg het stokje en de lamellen zullen eenvoudig openen en sluiten. Hiermee is de mate van lichtinval en privacy goed te reguleren.  

Editor: Media Team

Datum: 29-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Eyck shutters