previous arrow
next arrow
Slider

RAW Stones | Natuurlijke vloer

RAW Stones is ontstaan uit een zoektocht om authentieke en unieke karakteristieke vloeren aan te kunnen bieden. Binnen het bedrijf is hier een uniek productieproces voor ontwikkeld, zodat je een natuurlijke vloer heel gemakkelijk thuis kunt realiseren. De uitstraling van originele natuurlijke stenen wordt gecombineerd met de voordelen van een moderne vloer. Zo is de vloerdikte 8 tot 10 mm, wat het mogelijk maakt om vloerverwarming onder de vloer te leggen. De combinatie van het gewicht en dikte van de stenen zorgt ervoor dat het product uitstekend warmte geleid. 

Robuuste vloer

Steeds vaker wordt er gekozen voor natuurlijke, of handgemaakte producten. Hoe langer de levensduur is van deze producten, des te mooier en karaktervoller ze er uit gaan zien. Daarnaast is er ook een steeds grotere voorkeur voor milieubewust wonen en ecologische producten passen ook helemaal in dat plaatje. Deze verschuiving betekent dat opdrachtgever en architect steeds vaker voor zuivere, echte en robuuste materialen kiezen. Dit biedt namelijk een bepaalde authenticiteit wat niet ieder product als eigenschap heeft.

Stenen vloer

Niet voor niets dat een uniek, handgemaakt en Nederlands products als RAW stones een gevestigde naam in de markt is. Steeds vaker zien we de vloeren terug in villa’s, vakantiehuizen, woningen en zelfs in publieke ruimtes. Doordat de vloeren in vele kleuren te verkrijgen zijn en zich heel simpel aanpassen in ieder vertrek, past het overal. De vloer brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Naast de standaard stenen, is er ook de mogelijkheid om familiewapens, logo’s teksten op speciaal verzoek in de stenen aan te brengen.

RAW Stones wordt door KimpeX Living vertegenwoordigd. info@kimpexliving.nl

___

Meer projecten met een natuurlijke vloer zien van RAW Stones?

 

 

 

Handgemaakte tegels

In deze woning is er gebruik gemaakt van Abbey stones. Doordat er verschil zit in de afmetingen van de tegels ontstaat er een speels patroon.

Woning met unieke vloeren

Deze vrijstaande nieuwbouw woning is voorzien van de Abbey Stones. De vloer heeft een robuust en natuurlijk karakter, wat het interieur een moderne en warme sfeer geeft.

Vloer met donkere tegels

Veel woningen en ruimtes zijn inmiddels voorzien van RAW Stones vloeren, welke supereenvoudig in ieder vertrek passen. Want of het nu een strak kantoorpand betreft of de entree van een woonboerderij, RAW Stones passen overal.

Stenen vloer

In deze nieuwbouw vrijstaande woning in Limburg is er gekozen voor een stenen vloer van RAW Stones.

Stoere wijnkelder met natuurlijke vloer

Deze prachtige villa is ontworpen door Van der Padt Architecten. De woning straalt een luxe sfeer uit en daar past een ondergrondse wijnkelder goed bij.

Smaakvolle buitentegels

Het meest charmante van de ondernemer is dat hij vaak de gedaante aanneemt van een kameleon. Hij weet in te spelen op een veranderende markt en is flexibel daarin. Een mooi bedrijf dat met liefde inspeelt op de wensen van de klant is RAW Stones, een bedrijf dat er een uitdaging van maakt om de meest authentieke en unieke karakteristieke vloeren aan te kunnen bieden.

Robuuste keukentegels

Het uitzoeken van een keukenvloer heeft eigenlijk altijd één uitgangspunt: hij moet goed te reinigen zijn. Niets is zo storend in een high-end woning als een poreuze vloer die onderhoudsgevoelig is en snel beschadigd raakt. De robuuste keukentegels van RAW Stones zijn absolute toppers voor in je keuken. De tegels zijn enorm sfeervol en geven je keuken die warme uitstraling die ze moet hebben.

Ambachtelijke stenen vloeren

Eigenlijk moet je de warme en unieke sfeer die  met een rauwe steen wordt neergezet gewoon ervaren. Het mooie aan deze stenen vloeren is dat ze zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. De in- en exterieurlijn van RAW Stones sluiten namelijk naadloos op elkaar aan.

RAW Stones, natuurlijke vloer, stenen vloer

RAW Stones


“Elke vloer is maatwerk en wordt volledig naar uw wens samengesteld”

 

  • RAW Stones
  • Vergelt 2
  • 5991 PK Baarlo

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 25 | okt | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media