Creating Stories, maatwerkreizen, reizen, omgeving, reisverhaal

Creating Stories: reizen op maat

Creating Stories is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van maatwerkreizen naar IJsland, Canada, Verenigde Staten, Zuidpool, Australië, Chili en nog veel meer bijzondere bestemmingen. Met maatwerkreizen bedoelt het bedrijf ook écht maatwerk. Bij dit reisbureau geen ingewikkelde pakketten die je deels kunt samenstellen. Nee, de gehele reis speciaal voor jou op maat gemaakt.

Oneindig veel mogelijkheden

Er zijn door Creating Stories verschillende voorbeeldreizen samengesteld om je te inspireren. Maar laat je niet tegenhouden om er een geheel andere reis van te willen maken, want eigenlijk is alles mogelijk. Of je nu tijdens je reis familie of vrienden in het buitenland wilt bezoeken, of geheel alleen op reis gaat, het kan allemaal meegenomen worden in de planning. Ook kan Creating Stories een reis creëren geheel aan de hand van het vervoersmiddel dat je wilt gaan gebruiken. Wordt het een wandelvakantie, een reis te paard of een rondreis met een camper, voor dit bedrijf is niets te gek!

Jouw reisverhaal

Het uitgangspunt: reizen in een rustig tempo en zoveel mogelijk van de omgeving ontdekken. De passie voor reizen zit in het DNA van dit bedrijf. De wereld ontdekken met je eigen ogen, waarnemen met je eigen zintuigen, de omgeving voelen. Juist niet met een standaard reis, eigenlijk het liefst ver van de gebaande paden af. Creating Stories kijkt niet naar de reis, maar naar degene die de reis gaat maken. Waar ligt jouw interesse, jouw nieuwsgierigheid? Samen met jou, stelt Creating Stories jouw reisverhaal samen, met de blik op nieuwe avonturen.

 

Meer informatie over Creating Stories? Bezoek hier de website: www.creatingstories.nl

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Creating Stories


Creating Stories, maatwerkreizen, reizen, omgeving, reisverhaal

Creating Stories


Wij verzorgen maatwerkreizen naar bijzondere plekken op de wereld.

 __

Meer informatie over Creating Stories?