• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Relaxen in je privéwellness | Alpha Industries  

Al jaren is Verda Private Wellness een van de beste bestemmingen voor bezoekers die privéwellness faciliteiten willen, maar niet alle mogelijke faciliteiten thuis hebben. Ze zijn in staat om het gevoel van puur plezier, ontspanning en plezier door te geven aan de bezoekers. Met Verda Wellness komt jouw droom uit, dankzij de Alpha Wellness Sensation. Hun motto is: “Als jij het kan dromen, kunnen wij het bouwen. De professionals van Alpha vervaardigden en installeerden in dit spacentrum een sauna, infraroodsauna en stoombad, allemaal van hoge kwaliteit en volgens de beste wellness tradities. 

Inclusief sterrenhemel 

De Intens-serie van deze privéwellness brengt jouw dromen van comfort, ontspanning, luxe, design en wellness naar de realiteit. De brede banken zijn gemaakt van glad ayous hout. Deze modellen zijn een getuigenis van een goede smaak in modern design, met gebogen hoeken om het plezier te maximaliseren. De verzonken ledverlichting en sterrenhemel in de sauna maken de sfeer compleet. De serie bestaat uit twee speciale producten: de Intens sauna, de enige cabine in het assortiment met de oven achter de banken, en de Intens infrarood. Dat is de enige cabine in het assortiment met 750W Chaleur infraroodstralers en een lengte van maar liefst 80 cm! 

Traktatie voor alle zintuigen

De stoomruimte is betegeld in luxe witte Ezarri mozaïeken die perfect mengen met het interieur van het spacentrum. Een bezoek aan de hamam is een traktatie voor alle zintuigen en richt zich op de helende krachten van warmte, het pure plezier van water, plus zuivering en ontspanning.Helemaal enthousiast geworden over deze privéwellness, maar bang dat hij niet binnen jouw budget past? Niet nodig! Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. En ze leveren werkelijk álles! Vanaf het moment dat het in een wellness past, hebben zij het in hun gamma. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?