Relaxte loungeset voor de voorjaarsdagen

Borek

Dit voorjaar genieten in je eigen tuin. Wat wil je nog meer? Of je nu in het lentezonnetje wil lezen in een goed boek of bij wil kletsen met een goede vriend of vriendin. Een fijne loungeset mag niet ontbreken in jouw tuin. Het Nederlandse outdoormerk MAX & LUUK ontwerpt en fabriceert unieke outdoor furniture die in elke tuin past. Het label maakt onderdeel uit van het assortiment van Borek, een merk met een groot assortiment aan mooie producten van hoogwaardige kwaliteit.

Loungeset - Borek, Jane, the art of living

De loungeset

De Jane collectie van MAX & LUUK omvat een zevental modulaire lounge items die eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Dat maakt dat de mogelijkheden met deze loungeset eindeloos zijn! Wat direct opvalt? De hoge rugpositie met ergonomisch gevormde, luxe kussens. Het zien van deze set nodigt direct uit tot een ultiem relaxmoment. In de hoofdsteun van de set zit een verzwaard contragewicht verstopt, wat het een hele fijne en vooral stevige hoofdsteun maakt.

Goede materialen

In dit Nederlandse klimaat is het materiaal van de loungeset niet geheel onbelangrijk. De onderstellen van de items zijn gemaakt van buisvormig aluminium. Perfect geschikt voor buitengebruik. De safari kleurige kussens hebben een mooie textuur die zacht aanvoelt. Geef de set een mooie, prominente plek in jouw tuin. Een waar hij uitermate goed tot zijn recht komt.

Meer over MAX & LUUK

MAX & LUUK is een sophisticated outdoor furniture merk. Trendy accessoires zijn, anno 2022, een must om het verschil te maken in jouw tuin. De collectie van MAX & LUUK bestaat uit verschillende design items die je tuin een moderne, maar sfeervolle touch geven. De kickstart voor de zomer als je het ons vraagt.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 07-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Borek