previous arrow
next arrow
Slider

Remy Meijers

Remy Meijers is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen rust en spanning. Na zijn studie in 1995 aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht aan de opleiding Architectonische Vormgeving, begon hij zijn eigen bureau. Waarin deze balans voor ieder project, telkens weer werd gevonden. 

Mijlpalen

Sinds de oprichting van zijn eigen bureau voor interieurarchitectuur en meubelontwerp heeft Meijers al veel bereikt. Zo verscheen in 2012 zijn eigen collectie van meubels en accessoires. Dit heeft geleidt tot grote merken zoals Borek, Gelderland en Frankly Amsterdam die graag met hem een samenwerking wilde aangaan. Ook werkt Remy Meijers sinds 2013 samen met het televisie programma RTL Woonmagazine. Waarin hij voor diverse opdrachtgevers de mooiste woningen realiseert.

Balans in ontwerpen

Voor zijn ontwerpen haalt Remy inspiratie uit architectuur, ligging en lichtinval. Rust wordt vervolgens gecreëerd door verschillende problemen samen te brengen in architectonische elementen. Een uniek textuur of uitstraling van producten geven spanning aan een ruimte. Drama schuilt in verassing. Deze elementen worden met elkaar gecombineerd tot ontwerpen die op elkaar afstemmen maar toch een eigen functie en sfeer uitademen.

___

 Meer interieurontwerpen van Remy Meijers zien?

Kantoor

Woon- en werkplaats, Remy Meijers, interieuradvies, interieurontwerp, interieurdesign, the art of living

Villa met natuurlijke kleuren

Ook hier is de werkwijze van Remy Meijers terug te zien in natuurlijke kleuren, rust en heldere lijnen. Een bijzonder aspect in deze woning is de imposante wijnkelder.

‘Weekend hide away’

Het grachtenpand en voormalig kantoor werd omgetoverd tot ‘weekend hide away’ voor de eigenaren. Er is een prachtig eenduidig concept ontstaan waarin alle ruimtes met elkaar in verband staan. Heerlijk voor een weekendje Amsterdam!

Oud kantoorpand wordt stadsvilla

In Amsterdam is staat deze prachtige stadsvilla. Voorheen diende het pand als kantoor, maar Meijers heeft er een uniek woonhuis van gemaakt. Rust, eenvoud en natuurlijke lichtinval staan centraal bij deze villa.

Heden en verleden vloeien samen in The Dylan Hotel

Het Hotel in Amsterdam heeft er zestien nieuwe kamers bijgekregen die volledig zijn ingericht door Remy. Hierbij heeft hij vooral rekening gehouden met de oude karakteristieken sferen die het pand bezit. Een mooie combinatie van oude en nieuwe invloeden.

Rijk buitenhuis met strak interieur

Remy Meijers zorgt er telkens weer voor dat hij een prachtig huis neerzet. In deze villa vind je een strak lijnenspel en behoud hij de rust en overzicht in elke kamer. Doordat de kamer opzich erg rustig oogt, kan hij het interieur meer laten spreken en dat is wat er gebeurt in deze schitterende woning.

Penthouse krijgt status ‘RTL Droomhuis’

Eenheid werd gecreëerd door het kleurgebruik wat volledig is doorgevoerd in alle ruimtes van de woning. Door het toevoegen van gewaagde kunstobjecten is er spanning ontstaan. De groot haardpartij geeft de woonkamer warmte.

Woon- & werkplaats

De woning van Meijers zelf straalt precies dezelfde eenvoud en rust uit als zijn ontwerpen. Strakke zichtlijnen en een moderne keuken zorgen voor een inspiratiebron iedere dag weer.

Oled tv verwerkt in spiegel

Het resultaat van een samenwerking is een elegante, luxe Oled tv met spiegeleffect, die de ontwerpvisie van Remy optimaal weerspiegelt.

 

 

remy meijers, interieurarchitect, interieurontwerper, interieurdesigner, interieurarchitectuur, the art of living

Remy Meijers


“In mijn interieurs is rust een vereiste, maar ook spanning, drama en rijkdom dragen bij aan een juiste balans.”

___

Contactgegevens:

  • Remy Meijers
  • Bemuurde Weerd OZ 17
  • 3514 AN Utrecht

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 19 | dec | 2017


Tags: , , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Label31

Label31


Label31 is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en product design…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media