previous arrow
next arrow
Slider

René van den Hout

Architect René van den Hout heeft zijn eigen bureau opgericht in 2013 en is gevestigd in het Brabantse Oisterwijjk. Na zijn opleiding Bouwkunde, Architectuur & Stedenbouw aan de Technische Universiteit in Eindhoven is hij aan de slag gegaan bij M30architecten waar hij veel ervaring op heeft kunnen doen op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en verbouw. 

Modern-klassieke stijl

Hij is van vele markten thuis, zo laat hij ook zien met het ontwerpen van de Marbella villa. De villa is erg groots, maar oogt niet overdreven groot. De ruimtes vloeien naadloos in elkaar en functioneel in elkaar over. De wens van de bewoners was om een platte, witte villa te bouwen die gebaseerd is op Spaanse villa’s. Dit paste perfect in de modern-klassieke stijl van René.

Totaalbegeleiding

De aanpak van René is persoonlijk en begeleidend. Zo vinden er vele gesprekken plaats met de opdrachtgevers voordat hij begint met het ontwerpen van het gebouw. De essentie en de functionaliteit van het gebouw vormen de leidraad in zijn ontwerpen. Vervolgens neemt René een adviserende rol aan tijdens de realisatie van het project. Hierin begeleidt en adviseert hij de opdrachtgevers over de keuzes die gemaakt moeten worden op het gebied van materiaal, aannemers en dergelijke.

Diverse projecten

René van den Hout heeft al vele projecten mogen realiseren. Van seriebouw, verbouwingen tot aan nieuwbouw projecten. Voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Dankzij zijn vele jaren ervaring weet hij design, techniek en structuur met elkaar te combineren tot unieke eindresultaten.

___

Alle projecten van René van den Hout bekijken?

modern design, villa, moderne villa, Exclusief, moderne ontwerp, design, the art of living, Marbella villa in Brabant, RMR Interieurbouw

  • |
  • |

 

Marbella villa

Voor de indeling van deze villa was René verantwoordelijk. Zo heeft hij het voor elkaar gekregen om alle essentiële ruimtes gelijkvloers op de benedenverdieping in te delen. Alleen voor de fitnessruimte zullen de bewoners zich naar de kelder moeten begeven. Momenteel is de tweede verdieping van de woning met een extra slaapkamer en badkamer nog domein van de jongste dochter van het gezin. Maar ook voor deze verdieping zijn de mogelijkheden in de toekomst nog oneindig.

 

René van den Hout, oisterwijk, architect, architectenbureau, interieurontwerper, interieurarchitect, the art of living

René van den Hout


“Mijn stijl kan omschreven worden als modern-klassiek”

 

Contactgegevens:

  • René van den Hout
  • Moergestelseweg 30
  • 5062 JW Oisterwijk

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 27 | jul | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media